Kraskova-parkovanie-problémové


V riešení
meno
Janko 02. júla 2019

Permanentne parkovanie inych ako vyznaceneho vozidla u tzv. "ZTP". Ideme platit za bezne parkovanie, nemal by aj tento? Denne chodi okolo hliadka MP...

02. júl 2019

Xxx

Ak ma kartu ztp tak je to ok...
15. júl 2019

Odpoveď samosprávy

V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.

Bc. Marcela Sabinová
01. august 2019

Odpoveď samosprávy

Je potrebné Vás informovať, že ak ide o parkovanie iných motorových vozidiel na parkovacom mieste s vyhradeným státím "IP16" na konkrétne EČV , MsP je oprávnená konať iba na základe podnetu majiteľa resp. držiteľa povolenia uvedeného parkovacieho miesta s vyhradeným státím. Pri preverovaní takéhoto podnetu okrem iného musí príslušník MsP skontrolovať aj platnosť tohto povolenia.
Pre vyhradené parkovacie miesta pre osoby s ťažkým zdravotným postihnutím, ak nejde o vozidlá pre ktoré sú parkovanie miesta vyhradené, postupuje MsP z úradnej povinnosti v zmysle § 137 zák. č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania