Antolská - čierna skládka

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

pan starosta ked vam uz nejde to kosenie tak aspon odpadky zbierajte v luznych lesoch na antolskej sa tvori cierna skladka

06. júl 2019

Jerome

tí, ktorí to tam nahádzali,by si zaslúžili poriadny trest, tato krajina nevie riesit cierne skladky
06. júl 2019

František

Dobrý deň
Tu sa musím pána starostu zastať za skládku odpadu. Predmetnú skládku a neporiadok si robíme sami občania Petržalka. Odpad odhadzujú pri odchode od jazera Draždiak, skládka sa nachádza taktiež za bývalou ubytovňou. Snímok poukazuje ako sa správame k svojmu okoliu a prírode je to len o výchove a charaktere jednotlivca "Slušné Slovensko".
06. júl 2019

Jerome

vsetky skladky robia ludia, v celej BA, nechapem, preco tam zatahujes Slusne SR, Frantisek??
07. júl 2019

Jana P

@Frantisek, mate pravdu, neporiadok robia obcania. Mozno by teda odkaz pre samospravu mal zniet: prosim zacnite viac penazi investovat do osvety, pokuste sa zmenit myslenie ludi, ze odpadky na ulici nechahaju po sebe len luzri, nie slusni ludia. A ze nie sme treti svet, nechceme sa hanbit za to kde zijeme, ked k nam pride navsteva apod.

A to, ako sa spravame k svojmu okoliu a prirode zavisi aj od toho, ake signaly vysiela samosprava. Ked idem po chodnikoch, ktore su totalne zanedbane, po okrajoch zarastene burnou, smnohomesacnymi nanosmi hliny, po okrajch chodnikov v trave kopec odpadkov, ani sa nedivim ze ludia ktori maju slaby vztah k verejnemu poriadku sa nestitia do tohoto bordelu proste este jeden kus prihodit. A od zahodenia jedneho odpadku kamkolvek je uz len krocik k takymto ciernym skladkam
07. júl 2019

František

P. Jana

Plne sa stotožňujem s vaším názorom len dodám a držím sa hesla čo môj dedo hovoril, že malá kopa pýta viac. Neporiadok skládka bude každým dňom len a len narastať.
07. júl 2019

Vladimir

Okrem osvety by možno pomohli aj postihy od mestskej polície...
08. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu životného prostredia, ktorá sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
09. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pri kontrol bolo zistené že skládka je odvezená.

S pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania