Priserny povrch na ul. Ivana Horvatha

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý

Dokedy si budeme lamat opatky a dokedy budu seniori nuteni kracat popri stene supermarketu (vid foto), kym KONECNE NIEKTO VYDLAZDI TEN BESTIALNY CHODNIK NA ULICI IVANA HORVATHA? Z maleho namestia sa navyse stalo parkovisko, comu treba osadenim zabran definitivne zabranit, fontana je totalne zdevastovana a tento stav trva uz cele desatrocie. Nehanbi sa ta nemozna ruzinovska samosprava? Boze nech uz mame konecne noveho starostu!

27. január 2014

Viva

Tento betón pamätá už cca 45 rokov (bez akéhokoľvek zásahu) !
Pritom denne tadiaľ okrem obyvateľov okolia prejdú gymnazisti (Ivana Horvátha), školáci (ZŠ Borodáčova), či stredoškoláci (ŠOŠ Exnárova).
Ukážka údržby a správy majektu.
28. január 2014

Jana Malinová

Ste najnemoznejsi starosta, akeho kedy Ruzinov mal, vobec o nic sa nestarate. Mali by ste sa ist pozriet na to, ako brutalne vyzeraju chodniky pri OC Helios na Strkovci. Uplny tankodrom. A nikoho to netrapi. Kedy konecne doriesite chatrajuci OD Ruzinov ako ste slubovali Ruzinovcanom pred volbami ??? A to sa vraj uz hrabete na primatora! Pricom Vam robi obrovske problemy zvladat vobec funkciu starostu. V Ruzinove rastu ako huby po dazdi iba herne a sex-shopy a to vsetko za Vas, starostu z KDH !?! To je moralka, pan strosta! Mozete sa hanbit!
28. január 2014

Roman

Suhlasim s predchadzajucim diskuterom. Ten starosta je hanbou celej Bratislavy, nie len Ruzinova. A pri tej jeho totalnej neschopnosti je zarazajuce, ze chce furt niekam kandidovat. Uz by mal ist do penzie a prenechat urad niekomu, kto sa o Ruzinov bude skutocne starat.
05. február 2014

Roman

BUDE SA TYMTO PRISPEVKOM NIEKTO KOMPETENTNY AJ ZAOBERAT? Hromadne parkovanie v priestoroch byvaleho parcika pri nefunkcnej fontane na ulici Ivana Horvatha. Tak ako sa samosprava nestara o znicenu dlazbu frekventovaneho chodnika, ktory vedie m.i. do troch skol, tak neriesi ani neopravnene parkovanie aut na malom namesti pred fontanou. Je najvyssi cas zvolit noveho starostu Ruzinova, ktory sa o tuto mestsku cast bude aj starat.
05. február 2014

Jana Malinová

A preco by sa mal starosta zaoberat nejakymi odkazmi pre starostu od obycajnych obcanov Ruzinova a unuvat sa na ne reagovat ??? Za ten plat? Asi uz citi, ze jeho opatovne zvolenie nehrozi, je priam z rise fantazie, tak naco sa snazit. Uz to nejak doklepe do konca funkcneho obdobia, uzavrie vyhodne ksefty, aby bolo potom z coho po ukonceni starostovania zit. Jeho nikdy skutocne problemy Ruzinovcanov netrapili. Je to taky isty farizej ako vsetci KDH-ci. Za to hnitie vo funkcii mu este nespokojni ludia vo volbach vystavia ucet. Ja budem jednou z nich. Moze sa spolahnut...
18. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedená dlažba z betónových prefabrikátov má zvetranú povrchovú časť. MČ Bratislava – Ružinov má podľa protokolu zverených komunikácií zverenú do správy len uôicu I. Horvátha od tejto betónovej dlažby po Gymnázium I. Horvátha. Požiadame Magistrát hl. mesta SR Bratislavy o majetkovo právnu informáciu k vlastníctvu a správe vami uvedenej časti ulice I. Horvátha.


Ing.Ľubomír Holík, vedúci referátu regionálneho rozvoja
Tatiana Baáriová, kancelária starostu
21. február 2014

MiŠa

Pani Malinova a pán Roman odkaz pre Vás: odkedy tu bývam som zažila 3 starostov: p. Kuboviča, p.Drozda a p.Pekára. Až ten aktuálny na ktorého nadávate p. Pekár až za jeho starostovania evidujem že sa vôbec riešia problémy občanov. Stretáva sa s občanmi a vidieť aj výsledky jeho práce. Zázraky sa však nedajú robiť zo dňa na deň!!! Ale ak niekto pred ním úradoval a p. Pekár "zdedil" neriešené veci zázraky neurobí. Druhá vec je že sú veci, ktoré nie sú v jeho právomoci a výkon prenesených a originálnych kompetencií ktoré zabezpečuje jeho úrad sú jasne definované zákonmi takže tu je ďalšie obmedzenie. Ale ak sú veci ktoré Vás zaujímajú môžete sa s ním dokonca stretnuť( táto možnost u Kubovica a Drozda nebola) Od zaciatku roku boli tieto stretnutia: 14.1.2014 16:00-18:00 Jedáleň ZŠ Kulíškova 8,11.2. 2014 16:00-18:00 SD Prievoz, Kaštieľska 30. Informácie o tom sú zverejnené aj v Ružinovskom časopise aj na web stránke Ružinova. A zaujimalo by ma pani Malinova aky ucet ste vystavili panu Drozdovi za jeho starostovania - videli ste uzatvorene zmluvy ktore su v neprospech Ružinova? Boli ste niekedy osobne na zastupitelstve a vystupili ste ako občan ked ste nesuhlasili s tym čo riešili a ako riešili nasi poslanci?Ja áno. Lebo Ružinov to sme v prvom rade my občania Ružinova, poslanci, starosta jeho zástupcovia a pracovnici úradu a tí čo sem chodia do našej mestskej časti. Ja stale nieco riesim chodim na stretnutia aj som vystupila ako obcan s protestom slusne argumentujuc a navrhla som aj moznosti riesenia. a co sa tyka herni - tak to sa prosím treba obrátiť na pána primátora - náš starosta pán Pekár hernu nepodporil ani nepovolil.
23. február 2014

Roman

No dovolte pani MISA, ja na nikoho nenadavam a taketo primitivne invektivy si od vas vyprosim. Preco mam pocit, ze ste zamestnankyna Miestneho uradu a vasim jedinym umyslom tu bolo urobit starostovi Pekarovi inkognito akesi nepodarene PR? Na "nezainteresovanu" diskuterku ste akosi pridobre informovana o jeho pohybe.
23. február 2014

Jana Malinová

Vazena MiŠa. Zazraky ??? A kto tu od starostu ocakava zazraky ??? Je sice z KDH, ale ti sa radi len na svatych hraju... Uplne postaci, ak si konecne zacne zodpovedne vykonavat svoje povinnosti, ktore mu vyplyvaju z funkcie starostu a splni aspon to, co Ruzinovcanom pred volbami velkohubo nasluboval. Ale ani to sa mu nepodarilo a uz sa zjavne ani nepodari... Jasne, "zdedil" neriešené veci", takze "zázraky neurobí." To mal povedat hned, nebola by som ho volila. Ja sledujem vysoku politiku, miestna je len na okraji mojho zaujmu. PR dokazem robit aj ja, a to ovela kvalitnejsiu ako Vy. Dokonca, aj antikampan v najcitanejsich mediach... Nejaky portal Odkaz pre starostu, kde si to precita stazovatel, starosta, jeho sekretarky a zamestnanci jeho PR oddelenia, je pre mna malo. A ocakavat, ze chudak stazovatel sa docka riesenia problemu? Smiesne. Zazraky predsa starosta robit nevie... Tusim budem na starostku Ruzinova musiet v najblizsich volbach kandidovat ja. Pekar mi dal dokonaly navod ako naslubovat a nic nesplnit, ale aj dokonale aliby, ako sa vyhnut zodpovednosti, ked sa budu po 4 rokoch ludia pytat, co som pre nich za ten cas vlastne urobila...
24. február 2014

MiŠa

pre ROMAN:prepáčte ale to čo som napísala nie sú žiadne primitívne injektívy. Som Ružinovčanka zaujímam sa o to čo sa tu deje lebo tu žijem a nie je mi jedno čo sa tu deje a nakoľko chodím na stretnutia so starostom kde riešim problemy a upozornujem ako obcan sukromna osoba na nedostatky a na problemy ktoré treba riesit v prospech Ružinova a nas občanov a vidím aj riešenia viem o tom čo sa ako rieši - takze vidím aj vysledky. A všetci su dobre informovaný o pohybe pana starostu z pohladu jeho funkcie v TV Ruzinov , časopis ECHO, www.ruzinov.sk kde su všetky informácie o jeho aktivitách o ostatnom jeho programe neviem a ani nemám prečo vediet, mna zaujima to ako starostuje. Poprosim Vás neobviňujte ma ze pracujem na Miestnom urade - nie je to pravda!!!! Pre Vašu informáciu absolvovala som Vysoku školu odbor verejna sprava takže sú veci vzhladom na moje vzdelanie o ktorých mam z odborneho hladiska prehlad a aj z tohto dovodu vyuzivam moje vzdelanie na kontrolu miestneho uradu z pohladu obcana sa zaujímam ako sa vyuzivaju financne prostriedky atď. A čo sa týka PR tak to nemám prečo robiť ja mám tu zasadu ze ak si niekto zasluzi treba ho pochvalit ak si zasluzi treba pokarhat.
24. február 2014

MiŠa

Pre pani Jana Malinova: som rada že budete kandidovat za starostku. Ak niekto vie urobit nieco lepsie mal by dostat sancu. Čo sa tyka PR, nerobim PR panu starostovi nemam preco!! Ak pisete ze slubil a nesplnil ako obcana Ruzinova ma zaujima co konkretne mate na mysli co slubil a co nesplnil.
04. apríl 2014

Roman

04. apríl 2014

Peter

Pan Holik, spite na vavrinoch? Clovek by ocakaval, ze 2 mesiace su dostatocne dlha doba na to, aby samosprava uz konecne zistila majetkovo právnu informáciu k vlastníctvu a správe uvedenej časti ulice I. Horvátha. Laskavo informujte o tom, co nove ste zistili. Tato typicka byrokraticka snaha uhrat vsetko do outu proste na nas neplati.
15. apríl 2014

Roman

Pani Baariova, skuste zobudit toho pana Holika skor nez nanho pre necinnost poslem Markizu a zobudi ho ta. Byt na starostovom mieste, ten chlap uz davno zameta chodnik pred budovou.
07. november 2019

Peter H.

prosim vas zavrite tento podnet ako vyriešený. pred cca 3 rokmi som napokon dotlačil developera Bytového domu Ružinovská (City house) aby v rámci úpravy povrchov okolo nového domy vyasfaltoval chodník ktorý "nikomu nepatrí" ani magistrátu ani Ružinovu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania