Kadnárova-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
Ján 09. júla 2019

Dobry den,
ja mozne nieco robit s nadmerne hlucnymi motorkami? Ako zacalo byt teplo, tak napriklad cez Kadnarovu (medzi Heckovou a Sadmelijskou) chodia niektori este naschval tak, ze pridaju, aby to bolo viac pocut. Pripadne maju rozne upravene vyfuky, ktore strielaju ako z pistole.
Staci aby sa tam policajti na jeden den postavili a zarobia na pokutach viac ako na parkovani.

09. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v prípade, že porušujú dopravné predpisy, je potrebné kontaktovať mestskú políciu. Hluk sa dá vyriešiť, len ak ním narúšajú nočný pokoj, vtedy sa tiež treba obrátiť na políciu.

S pozdravom

MÚ Rača
20. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet patrí do kompetencie Magistrátu, kam ho preposielame.

S pozdravom

Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy
20. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

môžeme len zopakovať vyššie zverejnenú odpoveď.

V prípade, že porušujú dopravné predpisy, je potrebné kontaktovať mestskú políciu. Hluk sa dá vyriešiť, len ak ním narúšajú nočný pokoj, vtedy sa tiež treba obrátiť na políciu.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
20. február 2020

Ján

Aspon netrepte prosim. Na hluk vozidiel su smernice a porisenie tychto hlukovych noriem sa ma postihovat. A je jedno ci v noci alebo cez den. A len tak minochodom, niektore auta/motorky upravene tak, aby boli hlucnejsie, sa premavaju aj v nocnych hodinach.
24. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
hliadky MsP nemajú oprávnenie zastavovať vozidlá z dôvodu kontroly technického stavu vozidiel a motocyklov a udeľovať pokuty za hluk plynúci z nezodpovednej jazdy.
Toto oprávnenie majú iba hliadky PZ.
Ďakujeme za podnet.
25. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Obvodné oddelenie PZ Bratislava Rača bude na základe tohto podnetu (podľa komunikácie ešte pravdepodobne zo dňa 07.07.2019), ktorý nám bol emailom doručený dnešného dňa, t.j. 25.03.2020, inštruovať svoje hliadky v dennej aj nočnej dobe k vykonávaniu dohľadu nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky aj v tejto lokalite mestskej časti Bratislava Rača.

Takisto podnet prepošleme Odboru výkonu služby Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave k prijatiu vlastných opatrení po línii dopravnej polície.

S pozdravom
pplk. Mgr. Jozef Bukovský
riaditeľ
Obvodného oddelenia Policajného zboru
Bratislava Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania