Problem s odtahmi

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Michal Kovac 28. januára 2014

Vjazd do dvora mi zaparkovalo vozidlo, problem bol nahlaseny mestskej policii kde som dostal odpoved ze ak chcem aby bol priestupok rieseny musim byt pritomny pri zdokumentovani priestupku. Nerozumiem preco?
Som pracujuci clovek ktory si vsimol aj odfotil velmi jednoznacny dopravny priestupok ale nakolko mam pracovne povinnosti nemozem si dovolit cakat kym pride niekto z mestskej policie problem riesit.
Ponukol som teda pracovnikovi MsP ze mu priestupok nafotim ale ze nemozem cakat kym niekto pride. Dostal som povedane ze ak niesom ochotny byt pri zdokumentovani priestupku neposle mi hliadku ani odtahovku.
Ako slusneho obcana ma to odradza od spoluprace s MsP pri hlaseni priestupkov a ludi co priestupky robia to len povzbudzuje lebo ich prehresky ostavaju nepotrestane.
Chapem ze je mozne ze MsP dostava vela falosnych podnetov. Mozno by pomohla taka drobnost ako emailova adresa pre pripad ze by som nahlasoval priestupok a poslal rovno aj fotodokumentaciu ktora sa da lahko preverit uz len tym kedy bola vytvorena aby som sa mohol vyhnut neprijemnostiam typu neskory prichod do prace lebo som cakal kedy mohol niekto prist.

16. apríl 2019

Juraj

Možno to bolo jednorazové zlyhanie alebo komunikačný problém. Ja som nemal problém s príchodom mestskej polície v Starom Meste k zle parkujúcemu vozidlu bez toho, aby som ich na mieste čakal.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania