Kanalizačná šachta pri ulici Dlhé diely III.

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Jozef 17. júla 2019

Na prepojovacom chodníku ulíc Dlhé diely III. a Nad ostrovom je obnažená šachta kanalizácie bytovky "Romantika" situovanej na ulici Dlhé diely III. Chodník je priechodný s obtiažou a v prípade, že je šachta povolená, je vhodné ju upraviť do výšky terénu.

24. júl 2019

Jozef

Dlhé diely III sú v katastrálnom ùzemí Karlovej Vsi.
25. júl 2019

Jozef

šachta je v úrovni terénu, ale úroveň likvidácie odpadu po realizácii prác je bezhraničná. odpad bol ponechaný necelých 10 m ďalej od cesty, aby im ho snáď niekto neodviezol na určenú skládku. Ďakujem za čiernu skládku. Dlho nebola v chránenom území.
14. august 2019

Jozef

odpad odvezený.
24. august 2019

Jozef

Žiaľ odpad iba prehodeny bližšie k svahu za kopu odpadu z kameňov.
09. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Miestna komunikácia Dlhé Diely III. je nezaradenou komunikáciou, nebola odovzdaná do majetku obce (mesta Bratislava) a tým pádom nebola ani zverená do správy MČ BA KV.
Kto? Vlastník cesty.

Miestny úrad MČ Bratislava - Karlova Ves
Odd. dopravy a Životného prostredia
referát dopravy
16. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

tento podnet bol do zodpovednosti magistrátu daný 11.07.2020, dovtedy bol priradený do zodpovednosti mestskej časti. V histórii riešenia podnetu čítame, že odpad bol z miesta odvezený. Na fotografiách nevidíme, že by šachta bola obnažená (ako je uvedené v zadaní podnetu). Dopĺňame, že kanalizácia sa nachádza na pozemku ktorý nie je vo vlastníctve Magistrátu hlavného mesta. Kanalizácia s kruhovým poklopom býva zvyčajne v správe Bratislavskej vodárenskej spoločnosti. No pokiaľ ide o úpravu terénu, mal by sa o ňu postarať správca pozemku.

Tento podnet považujeme za uzavretý, nakoľko majetkovo právne vzťahy nám nedovoľujú zasahovať do cudzieho majetku a taktiež z podnetu nie je zrejme, čo by malo byť predmetom ďalšieho riešenia.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania