Račianska-semafor-zle nastavený

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Martin 17. júla 2019

Semafor malokrasňanská račianska je zle nastavený. Chodím tade ráno 7:05. A došiel som k záveru že by mal byť najlepšie vypnutý. Skoro vždy ked tam prídem tak je pustený ten smer v ktorom nikto nestojí a smer v ktorom je dokonca električka stojí niekedy dokonca vyše minutu.

Navrhujem tento semafor v danom čase úplne vypnúť, je zbytočný. Pre odbočenie z malokrasńanskej a na ňu a prechod pre chodcov a cyklistov stačí cez prázdniny diera ktorú robia okolité križovatky a cez školský rok tam stojí kolóna takže si stačí zamávať a kolóna rada postojí.

Ak by sa toto dostalo dopravnému inšpektorátu, navrhujem aby na tejto križovatke (a iných) v septembri spravil akciu zameranú na zákaz vjazdu do križovatky pokial sa nedá opustiť, aby nebol kolaps ako minule keď sa nahrnuli vydiečani. Dakujem

18. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy, ktorá sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
29. júl 2019

Michal

zakaz vjazdu do krizovatky pokial sa neda opustit? :) tak taku znacku som este nevidel. elektricka stoji az minutu? no to je teda naozaj hrozne zdrzanie... pisete ze tade chodite 7:05 to ako peso? Chcel by som Vas vidiet ako mavate na kolonu aut ako chodec aby Vas vodici laskavo pustili :)
31. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet sme preverili a požiadali sme o stanovisko správcu cestnej dopravnej signalizácie. Podľa ich vyjadrenia prišlo dňa 15.7.2019 okolo 12:30 hod. k výpadku napájania a následnej poruche dynamického riadenia v križovatke. Z uvedeného dôvodu nebola v prevádzke ani preferencia električiek. Závada bola odstránená dňa 16.7.2019 o 15:30 hod. Situáciu budeme naďalej monitorovať.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania