Hviezdoslavovo námestie-Mestský mobiliár-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Uzavretý

nechybaju vam tam detske preliezky, aktivity? :D ved je to prazdne uz niekolko mesiacov ak nie rokov. hrozne!

23. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
hracie prvky nie sú v súlade s pamiatkovou zónou. Pamiatkový úrad nesúhlasí s umiestnením ďalších hracích prvkov, dokonca žiada odstránenie aj tých existujúcich.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
24. júl 2019

Julia

A ti pristavby restauracij na Hviezdoslavovom sy v sulade s pamjatkovy zonou? A roztahovanie mobiliaru na viac nez polovicu verejnoho chodnika? Moze pamjatkovy urad v pripade ihriska prilozit' s tim vyjadreniem spojeny zakon? (posledna otaska ne he retoricka)
24. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pri umiestňovaní exteriérového sedenia v pamiatkovej zóne sa aktuálne MÚ BA-Staré Mesto riadi Rozhodnutím starostu mestskej časti č. 11/2016. Exteriérové sedenia sa umiestňujú v súlade s Koncepciou umiestňovania exteriérových sedení prijatou mestskou časťou. Zároveň Krajský pamiatkový úrad Bratislava vydal dňa 29.01.20 16 pod č. KPUBA-2016/4379-2/6529/FAL záväzné stanovisko (Príloha č. 4), ktorým schválil zásady umiestňovania exteriérových sedení vrátane mapy.
Celé znenie rozhodnutia nájdete na https://www.staremesto.sk/data/MediaLibrary/29/29947/Rozhodnutie_cele_11-2016_MPR.pdf.

Ostatné otázky prosím, smerujte priamo na Krajský pamiatkový úrad Bratislava.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
24. júl 2019

Floralys

suhlasim s pani juliou. v kazdom pripade s tym nic nenarobime. ide mi skor o to, ako to vyzera teraz. ak to chce PU odstranit. tak odstrante prosim toho jedneho smiesneho konika, umelu travu a vysadte zaroven novu. tu nezbudnite oplotit aby vam to nedoslapali ludia. bola by to skoda. je to praca na par hodin. letna sezona zacala, turisti prichadzaju tak prosim, nech je to tu zas o kusok kulturnejsie. dakujem :)
26. júl 2019

Floralys

uzavrete bez odpovede, vyriesene. super, o rok sa vratim k tomuto prispevku pretoze sa obavam ze ten umely travnicek tam bude strasit aj o rok.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania