Zavadilova-strom-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Uzavretý
meno
Martin 22. júla 2019

Prosím Vás bolo by možné odstrániť lavičku medzi zastávkou Králika a Lidlom a miesto nej nasadiť v úseku stromy, tak aby tienili na chodcov pohybujúcich sa po tomto úseku? Na lavičke sa zhromažďujú asociály a pýtajú peniaze od okoloidúcich....tie stromy by priniesli ľuďom aspoň tieň. Pri kraji sú siete ale zmestili by sa tam a ak by sa rozrástli aj by zatienili...Ďakujem za riešenie.

25. júl 2019

Patricia

tato aj lavicka oproti su odstranene. Vyborny napad. Babka s nakupom sa vcera opierala o ten rohovy dom a funela. A dane individua sedeli na travniku pod stromom 👍 vyriesene
25. júl 2019

Patricia

tato aj lavicka oproti su odstranene. Vyborny napad. Babka s nakupom sa vcera opierala o ten rohovy dom a funela. A dane individua sedeli na travniku pod stromom 👍 vyriesene. A este, ani raz odomna nepytali peniaze a ani neobtazovali
26. júl 2019

J.

Myslím, že podnet vyriešený nie je. Jeho súčasťou je aj žiadosť o nasadenie stromov (aj názov je Zavadilova-strom-chýbajúci), ktoré teda vysadené neboli. Zatiaľ len zmizla lavička.
28. júl 2019

Eva

Urad sa zatial nevyjadril, ale snaad tie stromy dosadia, pokracovanie aleje na Eisnerovej by malo byt aj tu, velmi to tu treba, ked su obrovske horucavy je tu dlhsi usek bez stromov az k OD Glavica, co je pre chodcov vycerpavajuce.....lavicky su na zastavke MHD, a pri nej ak si niekto potrebuje sadnut, nie je to neprekonatelny problem....tu bol problem obtazovanie okoliducich...dobre ze zmizli...
03. august 2019

Michal

Okolie Tesca a zastavky na Eisnerovej su plne asocialov, mocia vsade kde sa da. Na lavicku v okoli Eisnerovej si uz normalny clovek ani radsej nesadne. Co robi mestska policia, okrem vozenia sa v aute a davania papuc? Mimochodom, oproti plavarni auta stale stoja tesne pred prechodom a tam papuce nedavaju.

A este na zaver, pokial sa najdu ludia, ktori im budu davat peniaze, aby sa "vykupili" z vlastnych hriechov, budu tu stale. Dajte radsej mame s dietatom, ako evidentnemu opilcovi. Takato "charita" vas pred zlym svedomim nezachrani!
23. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za váš podnet. Predmetná lavička bola odstránená a nakoľko ide o súkromný pozemok, nie je v našej kompetencii vysádzať na ňom dreviny, ani iné porasty. Robíme tak však na iných verejných priestranstvách na území mestskej časti. Problematiku zdržiavania sa neprispôsobivých občanov pravidelne riešime v súčinnosti s mestskou políciou.
Kedy? vyriešené

Monika Debnárová,
vedúca mediálneho oddelenia MČ - Devínska Nová Ves

Kto? Denova
Kedy? vyriešené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania