Odstavený vrak

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Marián 04. februára 2014

Dobrý večer,

Na Sedmokráskovej ulici č. 6 (hned vedla vchodu do podzemných garáží) je odstavený vrak strieborná Fabia EC: BA 767 FU. Už viac rokov sa k tomuto vozidlu nikto nehlási, má splasknuté všetky pneumatiky a na prednom skle nemá ani nálepky o vykonaní TK a EK. Bolo by dobré, keby sa odtiahlo, lebo vzhľadom k nedostatku parkovacích miest zbytočne zaberá miesto. V prílohe posielam aj fotografiu.

Dakujem za porozumenie

10. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Požiadali sme políciou o lustráciu majiteľa a zistenie dátumu prvej evidencie vozidla za účelom ďalšieho konania. Po obdržaní požadovaných údajov Vás budeme informovať o postupe riešenia podnetu.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
04. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
majiteľovi vozidla bola dňa 24.2.2014 zaslaná výzva na odstránenie vozidla resp. doplnenie povinných kontrol STK a EK nakoľko porušuje zákona č. 725/2004 Z. z. o podmienkach prevádzky vozidiel v premávke na pozemných komunikáciách. V prípade ak majiteľ nezjedná do 30 dní od doručenia výzvy nápravu odstúpime podnet na Okresný úrad – odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií, ktorý vedie správne konanie a môže udeliť pokutu resp. rozhodnúť o vyradení vozidla z evidencie.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
04. marec 2014

Marián

Dakujem za odpoved, konečne sa ten vrak začal riešiť. Už v decembri som podal podnet na Miestny úrad Ružinov, no vyzerá to tak, že s tým Miestny úrad do 24.2.2014 asi nič nerobil.
15. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe rozhodnutia Okresného úradu Bratislava cestnej dopravy a pozemných komunikácií, bolo vozidlo trvalo vyradené z premávky na pozemných komunikáciách. Vozidlo zaradíme na odťah.


kancelária starostu
16. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vozidlo bolo odstránené.

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania