Vajnorská-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Peter 25. júla 2019

Dobrý deň, nedalo sa nevšimnúť si "sezónnych" obyvateľov Kuchajdy, ktorí sa udomácnili v letných mesiacoch na lehátkach v oddychovej zóne jazera zo strany ulice Vajnorská. Na tom by ešte nebolo nič až také pohoršujúce, aj keď nimi vytvorený obraz (pod vplyvom rôznych látok) nevyvoláva moc príjemnú atmosféru a pôsobí pre veľa návštevníkov dosť odpudzujúco. Čo je ale oveľa oveľa vážnejšie je fakt, že po sebe narkomani začali zanechávať použité injekčné striekačky a to v bezprostrednej blízkosti detského ihriska. Je to dosť závažná a alarmujúca situácia ak si predstavíme, že ľudia sa tam často prechádzajú bosí.

26. júl 2019

Andrej

treba volat policiu, ked sa tam neico podozrive deje alebo dochadza k narusovaniu poriadku...toto sa tu tak otvorene nedialo...ale je to obraz tohto mesta a spolocnosti v SR
26. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet, ktorý sme dnes dostali cez portál OPS.
Podnet sme ihneď zaslali na vyriešenie.
Správca areálu EKO podnik VPS nám obratom potvrdil vyčistenie okolia.

Starosta tento mesiac zvolal pracovné stretnutie ľudí, ktorí sa o Kuchajdu starajú, kolegov z verejného poriadku a hlavne zástupcov Mestská polícia Bratislava a Polícia Slovenskej republiky.
Dohodli sa, že Mestská polícia vytvorí jednu pozíciu okrskára, ktorý bude mať špeciálne Kuchajdu na starosti. Bude zabezpečený pravidelný dohľad policajných hliadok v areáli Kuchajdy vo vybraných časoch, ako aj náhodné razie väčšieho počtu policajtov. Verím že sa nám podarilo spraviť prvý krok k tomu, aby bola Kuchajda bezpečný miestom pre všetkých, ktorí si tam prídu oddýchnuť alebo zašportovať.

Kancelária starostu
30. júl 2019

Andrej

preco dostala odpoved tolko minus bodov, ved dobre ze idu konecne poriadne zasahovat...v celom okoli Kuchajdy, ale aj v poluse vidno pochybne existencie, ktore sa tam stretavaju a riesia svoje veci...urcite to muselo udriet do oci vsimavym ludom ale aj SBS polusu...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania