Olivová-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, s platnou TK a EK


V riešení
meno
Lia 29. júla 2019

Na ulici Olivová na Kramároch dlhodobo parkujú autá z iných miest (väčšinou z východu), ktoré sú zaparkované v križovatke (v smere na Vlársku) a stoja na chodníku, čím znemožňujú chodcom prejazd (nehovoriac o kočíkoch a vozičkároch).

Nakoľko je toto denno-denný problém s odstavenými autami z iných miest SR na ulici Olivová na Kramároch, požadujem osadenie značky zákaz státia (zastavenie na pár minút je prijateľné), prípadne vyznačenie žltej čiary okolo chodníka. Výjazd z ulice Olivová na ulicu Vlárska je náročný, nakoľko autá stoja v križovatke.

Ďakujem a čakám trvalú nápravu !

19. september 2019

Odpoveď samosprávy

Na základe Vášho podnetu bol zabezpečený zvýšený výkon hliadkovej činnosti v uvedenej lokalite v rámci možností personálneho stavu Exp. MsP. BA III a plnenia ďalších úloh v zmysle zák. č. 564/1991 Zb. o obecnej polícii v znení neskorších predpisov. Problém statickej dopravy a nedisciplinovanosti vodičov nie je problémom len na Olivovej ulici ale celej Bratislavy. Z tohto dôvodu je situácia riešená príslušníkmi MsP operatívne. Príslušníci MsP v období od 01.08.2019 do 22.08.2019 v tejto lokalite vykonali 12 preverení , počas skorých sa zistilo 8 priestupkov, ktoré boli riešené v blokovom konaní.
Zároveň Vás chceme informovať, že sme na základe Vášho podnetu spracovali návrh na zmenu dopravného značenia na tomto úseku, ktorý sme zaslali správcovi komunikácie.
Za Váš podnet ďakujeme.

Bc. Marcela Sabinová
26. február 2020

Lia

Dobrý deň, chcem sa spýtať, v akom stave je môj podnet podľa Vašej vety, citujem: "Zároveň Vás chceme informovať, že sme na základe Vášho podnetu spracovali návrh na zmenu dopravného značenia na tomto úseku, ktorý sme zaslali správcovi komunikácie." prosím? Situácia sa nezmenila, príslušníci MsP už priestupky neriešia a autá parkujú na ulici Olivová (na križovatke) ďalej a dopravné značenie do dnešného dňa nepribudlo. Ďakujem za odpoveď.
26. február 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame zodpovednej inštitúcii.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
28. december 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

kontaktovali sme zadávateľku podnetu s otázkou na stav riešenia.

S pozdravom
Vlado
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania