Na Barine-dlhodobo odstavené vozidlá-s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Lamač

Vyriešený

Na parkovisku Na Barine pri jazierku je viacero dlhodobo opustených vozidiel. Ďalšie z nich je táto modrá Škoda Octavia. Tk a Ek jej prepadli v 02/2018. Kolesá na ľavej strane vyfučané, pomaly do nej vrastajú kríky. Vzhľadom na obsadenosť tohto parkoviska by sa voľné parkovacie miesto zišlo.

07. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, týmto Vám dávame na vedomie, že podnet ohľadne vrakov pri jazierku Na Barine bol dňa 05.08.2019 zo strany zamestnanca preverený, pričom bola vyhotovená aj fotodokumentácia. Po uskutočnení tejto obhliadky bolo zistené, že vozidlo už v roku 2017 bolo riešené ako dlhodobo stojace vozidlo na ul. Na Barine, pričom po umiestnení výzvy bolo v decembri v roku 2017 majiteľom odstránené. Na vozidlo bude v najbližších dňoch opätovne umiestnená výzva na odstránenie vozidla, a to po dobu 60 dní a taktiež bude aj táto výzva zaslaná majiteľovi vozidla prostredníctvom doporučenej zásielky.

Mgr. Húšková, SROKS, MÚ MČ BA - Lamač
15. september 2019

Martin Uváček

Na vozidle pribudla výzva na odstránenie zo dňa 12.9.2019.
27. november 2019

Martin Uváček

Aj táto škodovka je už preč. Podnet vyriešený.
28. november 2019

Hayduke

BTW, všetky tri autá z aktualizovanej fotky z 27. novembra 2019 tiež nemajú ŠPZ... Už nech je tu tá nová parkovania politika!
28. november 2019

Martin Uváček

Asi ste mysleli Tk a Ek. ŠPZ majú všetky. A posledná modrá Octavia tu má vlastný podnet ešte v riešení. Čierne BMW a bordový Citroën môžete aj vy nahlásiť, ja niesom z Lamača prídem tam len občas.
29. november 2019

Hayduke

Martin U, áno, chyba, myslel som Tk a Ek. Ja som to už nahlasoval pred niekoľkými rokmi, majiteľ si ich na pár mesiacov odložil niekam inam a potom ich sem vrátil, má autá po celej BA https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/11085/opustene-auta-na-parkovisku-na-barinach-za-krcmou-haas

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania