Pešia zóna alebo korupcia v Dúbravke?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Thomas - John Janovic 07. februára 2014

Dobrý deň pán starosta Ján S.
Prosím o vysvetlenie nečinnosti mestskej časti a dôvodu, prečo ste dopustili na ulici Landauova zrušenie pešej zóny. Chodník bol chránený v minulosti stĺpikmi, ktoré počas trvania Vášho mandátu boli odstránené. Mestská polícia danú lokalitu tiež nerieši, nakoľko tam nie sú dopravne značky zakazujúce vjazd vozidiel. Vodiči už začali využívať tuto ulicu na parkovanie ako aj skratku najmä skoro ráno.
A
Zo spodnej časti ulice bol odstránený stĺpik zamedzujúci vjazdu vozidiel neznámym páchateľom.
Podala mestská časť tresne oznámenie? Poškodzovanie verejného majetku, nedovolené spravenie sa mimo vozovky, vandalizmus.

B
Z vrchnej časti ulice boli odstránené všetky stĺpiky zamedzujúci vjazdu vozidiel pravdepodobne majiteľom blízkej firmy Todos. Odstránenie je firme výhodné z logistického hľadiska.
Podala mestská časť tresne oznámenie? Poškodzovanie verejného majetku, nedovolené spravenie sa mimo vozovky, vandalizmus.

Vaša nečinnosť od 7. 9. 2013, kedy ste dokázateľné boli informovaný o tomto stave na fóre Dúbravky, poukazuje na pravdepodobnosť korupcie zmieňovanou spoločnosťou. Prosíme o predloženie dôkazov vyvracajúcich podozrenie korupcie Vašej osoby v danej veci, ako aj opätovné osadenie zničených zábran.

10. február 2014

Silvia

Dobry den, Thomas. Mohli by ste ma prosim kontaktovat na email [email protected]?
25. február 2014

Miro Jablonicky

Skvelé Thomas. Vidno, že Dúbravčania strácajú trpezlivosť s našimi "predstaviteľmi", ktorí si naozaj robia, čo chcú.
25. február 2014

jaro

Náš p.Starosta si už dávno spravil zo svojej huby riť a z Dúbravky zlate prasiatko.
25. február 2014

ctibor

som zvedavy, dokedy sa bude samosprava hrat na mrtveho chrobaka
25. február 2014

emma

ctibor my sme to pochopili aj pri prvej poznamke :-)
25. február 2014

Zuzka

Vidim, ze tato otazka je zo 7. februara, dnes je 25. uz sa pan starosta vyjadril?
25. február 2014

Marek

No, ako som pocul, na jar by sa mala cela dlzka pesej zony rekonstruovat, novy asfalt a aj schody k Landauovej ulici pri Tesco expres. Z tohto dovodu mi pride uplne zbytocne mrhanie prostriedkov, keby sa to malo robit este pred tym a nasledne zase odpilit a osadzat opat...potom sa uvidi...
26. február 2014

Miro

Cez leto?.. Cez leto tam chodí najviac ľudí.. neviem ako sa tam bude môcť chodiť ... a ako počítam s robotníkmi.. toto neurobia ani za 2 mesiace.. lebo 1 mesiac nám robili asfalt pri dome... čo bolo asi tak 10 m :)
26. február 2014

emma

ludia co vam sibe? naco sem aj 0x hodite ten isty komentar, koho to zaujima, staci raz
26. február 2014

ctibor

emma, tiež si sa rozhodla dať rovnaký koment dvakrát po sebe. lebo raz nestačí? tiež si máme myslieť, že pri prvej sme to nepochopili? či chceš dokázať, že aj tebe šibe? :) odkaz pre starostu je dobrý nápad, ale technicky nie sú ešte vychytané všetky muchy
04. marec 2014

Missi

úplne súhlasím s autorom podnetu. Konanie mestskej časti, ktoré je preukázané nekonaním, zjavne podniecuje zamyslieť sa nad tým, či tu nejde naozaj o korupčné správanie sa príslušných zodpovedných úradníkov.
19. apríl 2014

Peter Vojtko

Dobry den vsetkym, som spominany spolumajitel firmy Todos, ktoru tu nepriamo obvinujete....neviem ako vas napadlo, ze by nam tento stav mohol vyhovovat, ked nemame na strane "pesej zony" ziadne vstupne brany, tak nechapem o akej logistickej vyhode tu pisete....prehlasujem tu verejne, ze ak dostanem od mestskej casti suhlas, tak zriadim zabrany na vlastne naklady, aby ste pochopili nas postoj. Dovtedy si dovolime zlahka zrekonstruovat lavicky v okoli nasej firmy a skultivovat travnik...zelam vsetkym pekne sviatky a nech sa paci mozete ma kontaktovat priamo a adresne na [email protected]. PS: Nasim zaujmom je v Dubravke dlhodobo podnikat a nie skodit.
16. február 2022

Odpoveď samosprávy

Koncom roka 2021 sme upravili parkovými úpravami spodnú časť vstupu na pešiu zónu pri VÚB tak, aby tam už nemohli parkovať vozidlá a vchádzať do pešej zóny. Rovnako sme urobili parkové úpravy pred Tesco Express. Vjazd do pešej zóny a parkovania na nej už nie je viac možné.
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania