Vrak - Stary Ruzinov

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý

Skoda Superb bez STK a kolies na vytazenom parkovisku Presovska-Bajzova.

08. február 2014

roman

Zrejme tam boli pekne elektrony... Treba na auto nalepit oznam "kupim" s telefonnym cislom a dotycny sa urcite ozve.. lebo toto nebude vediet zobrat ani odtahovka..
09. február 2014

Martin

Myslím, že kým má auto ŠPZ, nemôže ho legálne vziať ani odťahová služba.
13. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Majiteľ vozidla bez platnej STK a EK porušuje zákona č. 725/2004 Z. z. o podmienkach prevádzky vozidiel v premávke na pozemných komunikáciách. Požiadali sme políciu o lustráciu majiteľa, následne mu bude zaslaná výzva na odstránenie vozidla resp. doplnenie kontrol v termíne do 30 dní od obdržania výzvy ak ju majiteľ nesplní odstúpime podnet na Okresný úrad – odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií, ktorý vedie správne konanie a môže udeliť pokutu resp. rozhodnúť o vyradení vozidla z evidencie.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
11. marec 2014

fowner

Auto zmizlo, podnet vyrieseny. Dakujem.
29. marec 2014

Ján

Ako mám postupovať ak chcem z pojazdného auta urobiť malotraktor,aby som potom mohol auto oficialne po prestavbe vyradiť z evidencie?? Ďakujem.
29. marec 2014

roman

Ján, to sa pytas starostu? Mas gule... :-)
25. február 2018

Podporovatel poriadku

Auto sice zmizlo no presunulo sa o 200metrov dalej aj s plechovymi kolesami a stoji tu uz dobre 3-4 roky. Mozno by pomohlo pri takychto majiteloch ktori presuvaju auta dat na auto gps lokator :D.
05. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Pekný deň.

Ďakujeme za podnet.

Uvedené vozidlo bude postúpené na Okresný úrad Bratislava - odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií na priame vybavenie,nakoľko riešenie takýchto vozidiel je v jeho kompetencii.

S pozdravom

Kancelária starostu
29. august 2018

Lukáš Bartošovič

Dobry den, tento podnet prosim uzavrite, ako bolo napisane vyssie, cierna Skoda sa uz na predmetnom miestne nenachadza. Viac v podnete https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/55045/opustene-auto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania