Bárdošova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 05. augusta 2019

Na Bárdošovej ulici po poslednom silnejšom daždi ostala na dlhom úseku vyplavená špina z kanálov na poklopoch, chodníku, priľahlej zeleni. Od odbočky na Júnovú smerom dole na Stromovú. Potrebné vyčistiť vyplavenú špinu a prečistiť kanály a vpuste.

05. august 2019

Anonymný užívateľ

... aj na svahu povedľa chodníka - pri autobusovej zastávke smerom na Stromovú
18. august 2019

Anonymný užívateľ

Po zverejnení podnetu boli cca 2 poklopy a 1 vpust vyčistené (pri odbočke na Júnovú). Nič viac, Špinavý toaletný papier je dodnes omotaný okolo tyčiek zábradlia, zachytený na obrubníkovej burine a nafotenom svahu. Všetky ostatné kanálové vpuste od tohto miesta smerom dole na Stromovú vyčistené neboli. Veľmi nehygienické a špinavé. Navyše cca 2 dni po vyčistení pršalo opäť, takže aj vyčistené poklopy sú opäť zanesené. Dážď nebol vôbec intenzívny, aj napriek tomu je tam vyplavená špina. Jeden kanálový vpust cca pred adresou Bárdošova 25 je zarastený burinou. Je to dôkaz toho, že kanály sú dlhodobo neudržiavané a nevyčistené. Takže pri slabšom daždi sa lejú splašky dole Kramárami... Odporné ... Kedy to konečne bude riešené ?
18. august 2019

Anonymný užívateľ

... oprava - Bárdošova 15
25. august 2019

Anonymný užívateľ

Po nočnej búrke opäť vyplávalo na povrch množstvo splaškovej špiny.
31. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. V tejto lokalite boli čistené kanálové vpuste. Požiadali sme opakovane o dočistenie kanálových vpustí aj zelene na zadanej adrese.

Kancelária starostu
27. jún 2020

Anonymný užívateľ

Po poslednom daždi opäť rovnaký problém. Jeden poklop vyhodený, na viacerých je ulepená vyplavená splašková špina. Na dlhom úseku Bárdošovej ulice.
28. jún 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
23. august 2020

Anonymný užívateľ

Po dnešnom nočnom lejaku je opäť množstvo poklopov na Bárdošovej ulici zhruba od odbočky na Júnovú smerom dole na Stromovú olepených vyplavenými splaškami - ako na foto z 5. augusta 2019. Prosíme čo najskôr poklopy, ich okolie a kanalizáciu vyčistiť. problém sa opakuje pri každom silnejšom daždi. Splašky tečú dole Kramárami ...
Vyplavená špina zahlásená 27. júna 2020 nebola do dnešného dňa odstránená ...
06. september 2020

Anonymný užívateľ

Kedy bude tento podnet vyriešený ? Vyplavené splašky sú nalepené na poklopoch, chodníku, obrubníkoch, na ceste, Je to maximálne nehygienické.
12. november 2020

Anonymný užívateľ

Poklopy, ktoré sa nachádzajú na ceste, boli vyčistené zametacím autom. Tie, ktoré sa nachádzajú na chodníku, sú dodnes olepené splaškami.
22. júl 2021

Anonymný užívateľ

V sobotu(17.7.) počas dažďa (nebol lejak, prietrž mračien, nelialo n-dní a pod.) sa opäť dole Bárdošovou liali splašky. Cesta, chodník a priľahlý trávnik sú znečistené vyplavenou špinou cca od odbočky na Júnovú až k Stromovej. Zároveň je potrebné vyčistiť kanalizáciu. Tento problém sa opakuje roky - viď vyššie podnety, zatiaľ bez riešenia. Dokedy ???
23. júl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania