Kutlíkova - rozbitá cesta (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Viac ako 10 rokov rozbita, zdevastovana a nebezpecna krizovatka Jantarova cesta, Pajstunska a Kutlikova. Najma pri odbacani na Kutlikovu z Jantarovej cesty. Prosim, kedy bude tento havarijny stav odstraneny? Dokedy si budeme nicit auta? Preco tam neurobite kruhovy objazd???

05. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
06. august 2019

Robert

Dobrý deň. Ta križovatka a cesta je hanbou mesta a teda zodpovedných! Skutočne toľké roky.... Som len šťastný, že tadiaľ nemusím jazdiť každý deň!
07. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet.

Stav Kutlíkovej ulice spolu s chodníkmi máme zmapovaný. Ich oprava bude zrealizovaná až na základe pridelení potrebných finančných prostriedkov na danú akciu. Komplexná oprava v priestore križovatky s Jantárovou a Pajštúnskou je riešená v rámci nosného systému MHD na prevádzkovom úseku Janíkov dvor - Šafárikovo námestie a 2. časť Bosákova - Janíkov dvor.
S uvedeným projektom je potrebné riešiť aj komunikáciu Jantárová do uvedenej križovatky po Vyšehradskú.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
07. august 2019

Juraj

A mohli by ste nejako normalne vyjadrit, kedy to bude? 10 rokov casu doterza bola prilis kratka lehota?
07. august 2019

Jano - Star9H6j

Tento úsek je v dezolátnom stave viac ako 20 rokov nie 10.

Aktuálna výhovorka že cesta sa bude rekonštruovať zároveň s výstavbou električky, ktorá hneď vedľa nej pôjde = je tradičný nezodpovedný alibizmus ;)... už len stihnúť ten nosný systém MHD v harmonograme na ktorý sú eurofondy bude zázrak...

pokiaľ si ľudia nezačnú hromadne súdnou cestou žiadať od správcov ciest o náhrady škôd, tak sa nikdy tento prístup SK inštitúcií nezmení
12. marec 2024

Ivan

od zverejnenia tohto prispevku ubehlo uz takmer 5 rokov a cesta je samozrejme cim dalej v horsom stave. Stale nemate v plane opravit ani tie najhorsie casti?
13. marec 2024

C K

V podstate tie dočasné prekládky, čo sa teraz pokladajú na pár mesiacov sú s lepším podložím, než táto po 30 rokoch dočasného slúženia. Pravdepodobne existuje viera, že ďalších 5 rokov to ešte vydrží, pri tempe výstavby.
14. marec 2024

Ivan

Chapem ze by to chcelo komplexnejsie riesenie, ktore by obnasalo aj upravu podlozia aby sa to nedialo do buducna, pripadne vybetonovat krizovatku tak ako sa to robi na niektorych miestach kde chodi MHD ale niekde musi byt hranica kedy sa to uz neda odkladat dalsich X rokov a treba to zrekonstruovat aspon na vybranych usekoch aj nesystematicky sposobom, ze tam proste daju novy asfalt. Neviem ci si ma kazdy petrzalcan kupit SUV alebo ako riesit tento stav, ktory mesto uz veeela rokov ignoruje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania