Mlynské luhy-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený

Dobrý deň. Chcem nahlásiť havarijný stav ulice Mlynské luhy v smere od Gagarinovej ulice na Exnárovu ulicu v mestskej časti Ružinov. Najprv chcem poďakovať mestu, že dalo opraviť najhoršie výtlky na vozovke. Celkovo však táto cesta je v zlom stave. Vozovka je len plátaná po výtlkoch, pričom je nutné dať úplne nový asfalt po celej dĺžke a šírke. Chodníky sú pri Exnárovej ulici natoľko znížené k vozovke, že šoféri nedbajú ani na prítomných chodcov, navyše sa na tom úseku vytvára po daždi veľká mláka, ktorá siaha až do polovice výšky kolies auta. Prosím vás, urobte s touto cestou nápravu, aby netrpeli pre jej zlý stav ani autá, ani chodci.

13. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

táto cesta je veľmi komplikovaná.
Nie je zaradená v majetku mesta a teda nie je zverená do správy ani magistrátu ani mestskej časti. Nie je dokonca zapísaná ani v katastri.
Momentálne sa snažíme túto cestu opravovať iba v rámci možností, ako tento rok, keď sme požiadali dodávateľa, ktorý opravuje výtlky v Ružinove, aby so zbytkovým asfaltom zaplátal výtlky na tejto ceste. Viac však urobiť nevieme, keďže na komunikácie, ktoré nám nie sú zverené, nemôžme vynakladať finančné prostriedky mestskej časti.
Rokujeme však s magistrátom o zaradení nezaradených komunikácií do majetku mesta a do správy mestskej časti. Ide však o dlhodobejší proces.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
13. október 2020

Peter

aky je momentálne stav tejto komunikácie? da sa tým nieco robit? ked naprsi tak je tam riadny bázen ak to patrí Magistrátu prečo to neriesi?
16. október 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom,
Barbora
Administrátorka portálu Odkaz pre starostu
19. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v podnete je síce uvedená Štedrá ulica ale fotky sú zo spojnice Mlynské luhy - Exnárova, ktorá nepatrí do správy mestskej časti. Pokiaľ nie je v správe ani magistrátu hlavného mesta, považujeme tento podnet nateraz za uzavretý, nakoľko nemôžeme vynakladať prostriedky z rozpočtu mestskej časti na komunikácie, ktoré nám nie sú zverené do správy.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
01. marec 2021

Patrik Vizváry

Mlynské luhy-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Dobry, den chcel by som upozornit na vytlky v ceste, ktore sa tahaju ulicami Mlynske Luhy,Na piesku pod Obchvatom a ul. Exnarova. Tieto cesty su komplet rozbite, a su v dezolatnom stave. Oprava v zmysle vyplnenia vytlkov je nedostatocna a potrebna je vymena celej vozovky. Dakujem
26. september 2021

Adrian Adrian

ulica Mlynské Luhy od tlačiarne i+i print spol.s.r.o. až po Autoškola Jednička je cesta spolu s chodníkom v dezolátnom stave. Nebezpečné výtlky na ceste a chodník je po daždi pre chodcov a cyklistov takmer neprejazdný a vždy zatopený. Táto cesta je aj spojnica cyklotrasy medzi Vrakunským Lesíkom a Ružinovom a je naozaj veľmi nebezpečná.
26. september 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet bol opätovne odoslaný.

S pozdravom,
Admin.
27. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

táto komunikácia ani naďalej nepatrí do správy mestskej časti. Pokiaľ nie je v správe ani magistrátu hlavného mesta, považujeme tento podnet nateraz za uzavretý.
27. september 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
29. september 2021

Lucia Korčeková

Dobrý deň,
tento úsek cesty je priam regionálneho významu, keďže slúži ako jedna z hlavých trás aj pre autá z Dunajskej Lužnej, Mostu pri Bratislave, Malinova a priľahlých dedín.
Preto opätovne vás žiadame skúste s tým urgentne niečo urobiť , keďže kompletného obchvatu sa naďalej tak skoro nedočkáme.
Ďakujem. S pozdravom, Korčeková

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania