Olejkárska-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený

Dobrý deň, prvý krát v živote som mala príležitosť navštíviť Klientske centrum DPB na Olejkárskej ulici v Bratislave. Centrum má prívetivé otváracie hodiny, ale to zamurovanie priestoru, kde je očný kontakt pracovník a klient cez pár centimetrovú špáru a dámy sú tam schované, ako keby sa hanbili za svoju prácu. Pripomína mi to OR PZ Kopčianska alebo Výpis registra pár rokov dozadu, ale to je iný level “mentálnej indispozície”. Akoze bolo by fajn prostredie zvľúdniť a otvoriť.

21. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Dopravný podnik Bratislava, a.s. má snahu neustále zlepšovať kvalitu ponúkaných služieb, medzi ktoré patria aj služby poskytované na predajných miestach. Postupne sme ich začali rekonštruovať a v blízkej budúcnosti sa bude rekonštruovať aj predajné miesto na Olejkárskej č.1.
Ďakujeme za Váš podnet a trpezlivosť.

odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, akciová spoločnosť
28. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v týchto dňoch prebieha prvá fáza zlepšovania všetkých našich predajných priestorov. Veríme, že ich spríjemnenie bude viditeľné. V ďalšej fáze sa zameriame aj na zmenu predajných okienok. Ďakujeme za pochopenie.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti
24. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, predajňa Olejkárska prešla v uplynulých dňoch odstránením vizuálneho smogu a obdržala nové vizuály v interiéri aj exteriéri. Pokračujeme ďalšími predajňami. Ďakujeme za Váš podnet.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania