"Zaparkovaný" chodník


V riešení
meno
Peter 11. februára 2014

Neustale parkovanie na chodniku, komplet zabraty chodnik, ak chce prejst chodec, musi vstupit na vozovku bohuzial preto lebo auta zaberaju komplet cely chodnik. Isiel som tadial vcera a ked mi tam vbehlo auto pred nos tak som sa ho slusne spytal ze ci je ten chodnik na okrasu. Este sa zasmial ze ano. pri tom vedla volne boxy na parkovanie. Jediine co mlel dookola ze "Co ja zacinam" a "takto sa tam parkuje 10 rokov" Preco ja musim chodit koli tomu s dietatom po vozovke. Iny chodnik tam nie je ak chcem, tak musim prejst cez cestu. Prosim osadit stlpiky, alebo ine rozumne riesenie, ktore by zabranilo parkovaniu na chodniku. Dakujeme

12. február 2014

lolo

takyto arogantny trtkovia vladnu v Bratislave najma vdaka tomu, ze mestska policia (patri pod spravu hl. mesta) je jeden akcie neschopny, neochotny a neflexibilny ORGAN lokalnej samospravy. Odporucam im tam kazdy den volat a doslova si vynutit aby veci zacali riesit. Idealne si vsetko nahravat, inak sa nikdy nic nezmeni.
12. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
státie na chodníku je zákonom povolené (za dodržania daných podmienok) a poriadkové zložky ako je mestská polícia alebo štátna polícia túto situáciu odmietajú riešiť. Nemôžeme všade na chodníky sadiť koly, to zas bráni bezpečnému pohybu chodcov... V Petržalke máme to „šťastie“, že máme množstvo takýchto vnútrosídliskových širokých chodníkov... Požiadame mestskú políciu o zvýšený dohľad.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
13. február 2014

Peter

p. Podmajerska vy ste ten chodnik zrejme nevideli ze potom by ste nepisali ze je siroky, Tam auta stoja krizom ze ho zaberu cely, pomaly stoja na trave prednym kolesom. nie je to vnutrosidliskovy siroky chodnik je to bezny chodnik pri ceste JEDINY. Pozrite sa ako je zaolejovany od áut stoja tam skoro stale, jedina vynika bola asi ked tam islo google auto http://goo.gl/maps/BhS5X nabuduce zavolam MP, a cele to zdokumentujem na video som zvedavy co potom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania