Nebezpečný hrdzavý kov

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Peter 11. februára 2014

Prosim o odstranenie tychto "umeleckych vytvorov". Ja viem cela terasa by potrebovala komplexnu rekonstrukciu, ale minimalne odstrante tuto nebezpecnu opachu. Hrozi tam uraz ak tam spadnu deti.

Dakujeme

17. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská časť nie je vlastníkom ani správcom uvedenej časti terasy. Na fotografiách sú zachytené zvyšky vetracích prieduchov, ktoré sú osadené po celej dĺžke terasy zo západnej strany bytového domu Rovniankova 5-15. Prieduchy slúžia, alebo majú slúžiť, na odvetranie zásobovacieho tunela pod terasou. O povolenie odstránenia prieduchov môže požiadať len majiteľ stavby v stavebnom konaní, pričom by musel navrhnúť iné riešenie vetrania priestorov, a k tomu by sa mali vyjadriť Hasičský záchranný útvar a Regionálny úrad verejného zdravotníctva, či navrhovaný spôsob bude vyhovovať z hľadiska ich prepisov. Z uvedeného vyplýva, že nie je možné len tak tieto prieduchy odstrániť, ani prekryť...

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
20. február 2014

Ivan

Sledujem i keď nie pravideľne túto stránku, chcem vedieť čo trápi ľudí. Som šokovaný informáciou. Prečo sa z moci úradu mestskej časti nerieši problém prieduchov. Vieme o čo ide ale neriešime bezpečnosť detí, chodcov , obyvateľov a pod. Prosím prebudte sa a riešte to s vlastníkom.
20. február 2014

Peter

presne tak upozornit vlastnika, nech to da do poriadku, neda dostane pokutu, neda dostane dalsiu.
01. apríl 2014

Michal Haman

Stav zatiaľ nezmenený.
01. apríl 2014

Michal Haman

01. júl 2015

Peter

Dakujeme, hned to vyzera krajsie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania