Moldavská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Lucia 19. augusta 2019

Dobrý deň,rada by som vedela,prečo na verejnom priestranstve,na zeleni,na trávnatej ploche-VEREJNEJ,si niekdo/samovolne/privlastnil pozemok,vybudoval detske ihrisko/následne samozrejme zničil travu a porasty/ a považuje to za súkromné vlastníctvo. Viac krát tam uz bola volaná aj MP,pretože sa tam angazuje jedna pani ako vlastnička a "domobrana";vyhukuje po detoch,ludoch a psickaroch,ze jej chodia cez jej pozemok a park!!!Samozrejme ze pozemok je verejny,neni tam nic ohranicene a pani tam napáda a vytvara konflikty
Bola by som rada,keby bol dodržany zakon o verejnom poriadku a obohacovanie sa o verejny priestor bol dodržany

22. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
27. august 2019

Občan

Dobry den pani Lucia,
vsimol som si, ze riesime rovnaky problem, a nedalo mi nereagovat.
Velmi by ma zaujimalo ako sa postavy samosprava k tomuto problemu, nakolko rovnaky ale o cosi rozsiahlejsi podnet som podal aj ja. Je nemyslitelne aby nieco taketo ostalo bez povsimnutia, popripade ak by s tym samosprava nic nerobila. K mojmu podnetu sa chystam v blizkej dobe doplnit fotky aktualneho stavu pozemku.
S pozdravom

Občan
02. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vzhľadom na podozrenie z poškodzovania zelene budeme s iniciátormi ďalej komunikovať tak, aby sa akémukoľvek poškodzovaniu predišlo.
Priestor je verejný a pohybovať sa po ňom môže ktokoľvek, samozrejme rešpektujúc základné pravidlá, zákony a právne predpisy. Prípadné porušenia je kompetentná riešiť mestská polícia.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania