Ventúrska-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Erik Uherek 19. augusta 2019

Dobrý deň, obraciam sa so žiadosťou o riešenie sústavného rušenia nočného ale aj denného kľudu. Podnik Masquerade na Ventúrskej 16 cez deň a v noci má každý jeden deň na ulici reproduktory a púšťa hudbu na plné obrátky. Volám policiu každý jeden deň. Mestskú aj štátnu, písal som niekoľko podnetov. Ako budova na Ventúrskej 16 máme napísanú aj podpísanú obyvateľmi aj majiteľmi kancelárií petíciu voči podniku. Zatiaľ je všetko neúspešné. Prosím Vás spravte pre nás občanov s týmto niečo. Takto sa nedá fungovať, my tu bývame, žijeme. Ty ľudia čo sa sem chodia baviť alebo pracujú v danom podniku prídu a odídu, je im jedno čo tu narobia či hluk smeti a pod. My si to však všetko odnesieme. Preto žiadam, spravte s tým niečo. Ja zvažujem aj právne kroky. Toto už nie je normálne.

19. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet preposielame oddeleniu životného prostredia, správnych konaní a verejného poriadku. Preverí ho inšpektor verejného poriadku. O výsledku vás budeme informovať.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
20. august 2019

Andrej

z jednej z najkrajsich casti mesta je velka krcma, cirkus, kolotoce, chaos...najviac je mozno badat pritomnost ducha stredoveku pocas Vianocnych trhov...ale ked sa nevedia inak predat...
08. september 2019

Jerome

Admin, urgujte, nie je adekvátna odpoveď
08. september 2019

Erik Uherek

Ahojte, chcem sa poďakovať oddeleniu životného prostredia.
Ozval sa mi priamo vedúci oddelenia ktorý kontaktoval firmu a na náklady starého mesta vykonajú v priebehu budúceho týždňa meranie hluku. Ďalší postup potom je, že bude správne konanie voči Masquerade a udelia im pokutu.
Uvidím následne či aj naďalej bude reproduktor na ulici + chcem zabojovať aj proti ich terase ktorú majú napriek zákazu aj po 00:00.
08. september 2019

Jerome

super, ze informujete :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania