Rozbitý chodník v parčíku pred hasičskou stanicou Hálkova 3

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Pavol Kuštár 15. februára 2014

V parčíku pred hasičskou stanicou na Hálkovej 3 je rozbitý chodník - nepôsobí to príliš esteticky a navyše - človek, ktorý by sa na tomto mieste nemusel práve pozerať pod nohy, by si mohol kľudne vyvrtnúť členok - ak by zle našliapol...

17. február 2014

nepso

pomaly sa blíži leto , deti sa tu zachvíľu budú preháňať na bicykloch , korčuliach , často tu zavítajú aj mamičky s kočíkmi . Veľa ľudí pôjde aj na zmrzlinu , alebo k Patkošovi...tento chodník je v takomto stave už dlhé roky , hlavne , že chodníky okolo sú ako tak opravené , resp. boli vybudované nanovo pri oprave cesty . Oprava je nutná !!! Vyhovárať sa , že na to nie je počasie je tiež dosť mimo , keďže je vonku 10 - 12 stupňov...Alebo budeme zase čakať kým si niekto vyvrtne členok alebo zlomí nohu ?
02. jún 2014

Matúš Čupka

Chodník bol vzorne opravený.
03. jún 2014

Pavol Kuštár ml.

Ďakujem všetkým, ktorí sa zaslúžili o opravu chodníka, zástupcom mestskej časti i prevádzkovateľom portálu www.odkazprestarostu.sk. Je vidno, že samotný portál i občianska angažovanosť a aktivita má zmysel a pomôže veci zmeniť k lepšiemu... Ešte raz ďakujem!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania