Žarnovická-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený

Chcem poprosiť Magistrát o bezodkladné začatie konania o odstránení vraku. Tento vrak sa premiestnil z Potočnej ulice (kde bolo tiež riešené ako vrak) priamo na vyťažené parkovisko na sídlisku. Len pred pár týždňami po ročnom čakaní ste dali odtiahnuť jeden z vrakov parkujúcich na tom istom mieste. Je až neuveriteľné, že znova tam niekto dotiahol túto kopu šrotu.

21. august 2019

Martin

Ešte foto TK a EK
22. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za upozornenie na vrak. Zabezpečíme jeho odstránenie pričom odťah vozidla očakávame pri hladkom priebehu jednotlivých úkonov niekedy v polovici októbra. Ak sa majiteľ uvedomí, tak aj skôr.

S pozdravom
Kto? Oddelenie životného prostredia a dopravy
Kedy? október

MÚ Rača
24. august 2019

Martin

Dobrý deň, rád by som upozornil MČ Rača, že predošlý podnet na uvedenom parkovisku riešil Magistrát, nakoľko údajne ide o ich parcelu. Aby sa náhodou nestalo to isté ako minulý rok, že po 3 mesiacoch "riešenia MČ Rača" musel začať nové konanie magistrát. Ďakujem
06. september 2019

Martin

Dobrý deň, chcem sa informovať o stave riešenia podnetu. Nakoľko spadá pod Magistrát hl. mestá, nebola z ich strany zverejnená odpoveď. Auto tam stále stojí a nič sa nedeje, žiadna výzva na aute nič. Pevne verím že nebudeme znovu čakať rok na odťah tejto rachotiny.
18. september 2019

Martin

Dobrý deň, stále čakám na vyjadrenie... Zaslali ste podnet na Magistrát? Či mám radšej zavolať? Vrak tam stále stojí a zatiaľ ani len výzva na okne nevysi.
08. október 2019

Erik Kevin Meszaros

Auto bolo dnes odstranene na zachytne parkovisko
09. október 2019

Martin

Ďakujem zodpovedným pracovníkom z odd. životného prostredia na Magistráte za pomerne rychle odtiahnutie vraku a uvoľnenie parkovacieho miesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania