Gallayova-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, s platnou TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený

Na tejto ulici je nedostatok parkovacich miest a aj jedno tych mala blokuje dlhodobo odstavene auto. SPZ aj STK ma (do zaciatku oktobra 2019) nepohlo sa uz ale cca rok.

25. august 2019

Ján

To nie je ziadne parkovacie miesto ale zelen. Cize auto odtiahnut a nedovolit tam nikomu parkovat.
25. august 2019

Ján Protič

V tomto pripade sa naozaj jedna o parkovacie miesto z betonovych tvarnic vytvorene MČ pred cca 10 rokmi. Kedze sa ale s autom dlhodobo nehybe, zelen sa pekne rozsiruje a raz mozno pokryje cele auto :)
26. august 2019

Odpoveď samosprávy

Predmetné vozidlo parkuje na mieste určenom na parkovanie, má platnú TK a EK a EČV. Spĺňa všetky zákonné požiadavky a netvorí prekážku cestnej premávky.

Mestská časť nemá právo nariadiť obyvateľom ako často majú používať svoje motorové vozidlá. Prečo si myslíte, že vy máte právo rozhodovať o tom ako často ho vlastník má používať?

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
26. august 2019

Ján Protič

Suhlasim, sam som zvazoval ci toto auto sem pridat alebo nie, ale chcel som nan upozornit este predtym ako sa stane definitivne nepojazdnym / vyprsi STK/EK o 6 tyzdnov. Auto nie je odparkovane ale odstavene, vobec sa nehybe, blokuje parkovanie pre ostatnych. Nevadilo by mi to ak by bolo odstavene napr. pri Tescu, Kauflande alebo stadione kde je miesta dost.
28. august 2019

Ján Protič

Podla Slovenskej kancelarie poistovatelov, auto nema uzatvorene PZP. Bolo by vhodne preverit, ci nebolo kradnute alebo pouzite na trestnu cinnost, pripadne ci sa nieco nestalo s poslednym majitelom. Okrem toho asi len pockat kym vyprsi STK/EK :(
29. október 2019

Ján Protič

STK + EK medzitym vyprsala...presne 18.10.2019.
14. december 2019

Ján Protič

Skvela sprava na zaver roka, auto je konecne prec :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania