Tankodrom alias chodník medzi 2 prechodmi pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
PSVB 15. februára 2014

Na tomto mieste je už roky iba blato a pár panelov, pričom tam kde sú panely, človek musí akoby prekonať schod.

17. február 2014

Odpoveď samosprávy

Váš podnet bol zaslaný na priame vybavenie na Slovenský vodohospodársky podnik a.s., ako správcovi Lamačského potoka, ktorého koryto prekrývajú Vami spomínané poškodené betónové panely.

V. Rychtáriková, ved. ODUR, MÚ Bratislava- Lamač
14. marec 2014

David

z akeho dovodu je vlastne lamacsky potok prekryty? z prirodzenej a zaumavej casti obce spravit stoku? aky to ma zmysel? som za vyhadzanie starych panelov a uvedenie potoka v ramci moznosti do povodneho stavu.
03. apríl 2014

diky

David, plne súhlasím a tiež by som rád poznal reálny dôvod prekrytia. Raz som mal možnosť cca pred 3 rokmi vzhliadnuť pod a hrôza-samý odpad a zanesené + smrad.... potom aby sa ľudia nečudovali, keď pol Lamača vytopí z dôvodu neúdržby a v duchu hesla-čo nevidíme, to nás netrápi. Rád by som vedeľ, koľko ľudí tu vôbec tuší, že stredom obce ide dáky potôčik....
03. apríl 2014

David

Dokonca premyslam nad takou malou obcianskou aktivitou v zmysle: Obnovme lamacsky potok, nech sa v Lamaci nenudime ;)
16. apríl 2014

Hayduke

Veď taká občianska iniciatíva je super nápad. Mala by byť odkrytá minimálne tá časť potoku pozdĺž dolnej časti Vrančovičovej. Daj to na túto stránku ako nový podnet, nie? Možno sa to chytí.

BTW, "Lamačský potok" je ten, čo tečie medzi Barinami a Plánkami.
16. apríl 2014

David

Preco nie? Mozno by to stalo za to. Inak, ako sa vlastne vola ten potok pod panelmi, nevies?
16. apríl 2014

Hayduke

Ten potok čo tečie na Vrančovičovej sa volá proste Potok. Tak ho volajú aj starí lamačania, ak má nejaký oficiálny názov, tak budeš macher ak ho zoženieš, mne sa to nepodarilo.
07. máj 2014

Hayduke

Pýtal som sa na MÚ a na Vodohospodárskom podniku. Vodný tok, ktorý tečie pozdĺž Vrančovičovej pod tými betónovými panelmi nemá žiadny názov. Je to bezmenný vodný tok, ktorý je ľavostranným prítokom Lamačského potoka, do ktorého sa vlieva niekde dole na Hodonínskej. Pramení kúsok nad Vrančovičovou (Zhorínska?).
07. máj 2014

David

Dobra praca ;-), priznam sa este so sa do toho vobec nepustil. Znie to ako potok celkom bezvyznamne no aj tak si stale myslim, ze jeho okolie nemusi vyzerat ako na predmesti v Tirane.
16. september 2018

Hayduke

už sa na tom pracuje
15. jún 2019

Hayduke

vyriešené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania