Popolná-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Uzavretý
meno
Lenka Cíchová 25. augusta 2019

Chodník na hornej Popolnej je v otrasnom stave. Prepadnutý, deravý, niekde chýba asfalt, inde je namiesto chodníka trávnatý porast. Vydláždená časť Popolnej na tom tiež nie je najlepšie.

03. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Technický stav ulice Popolná vrátane chodníka je nám známy. Žiaľ finančné prostriedky určené na opravy chodníkov v roku 2019 sme už minuli a tak príde na rad oprava chodníka až budúci rok. Oprava samotnej vydláždenej cesty nad rámec lokálneho plátania by zhltla celoročný rozpočet na opravy komunikácií. Jej komplexnú opravu preto nevieme momentálne určiť.
Kto? Oddelenie životného prostredia a dopravy

MÚ Rača
04. september 2019

M

Popolnu ulicu treba opravit od samotneho konca v kopci inak to bude do 4 rokov tankodrom .
15. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Na fotografií zaznamenanú prepadlinu na chodníku sme opravili už dávnejšie. Zároveň sme minulý týždeň dokončili lokálne opravy dláždeného úseku Popolnej ulice.

Rozsah prác bol obmedzený dostupnými finančnými prostriedkami a pokračujúcou výstavbou v lokalite. S ňou je spojený aj pohyb ťažkých stavebných mechanizmov po tejto komunikácii, na čo pochopiteľne nikdy nebola stavaná.

Komplexnú úpravu povrchu komunikácie v tomto momente odkladáme na neurčito do doby, kedy dôjde k ukončeniu rozsiahlej výstavby rodinných domov a zároveň bude mať mestská časť dostatok finančných zdrojov na celoplošnú výmenu povrchu.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania