Píniová-Verejný poriadok-rušenie nočného kľudu


Uzavretý
meno
Bobo 26. augusta 2019

Registrujem už dlhšiu dobu na Piniovej ul dost nerijemny zvuk v nočný hodinách . Je to fakt dosť nepríjemne a hlavne to neprispieva ku kvalitnemu spánku.
Dá sa to vyriesit zatvorenim okna, ale ked je teplo tak sa to neda. Určite to prekračuje hodnoty pre nočný kľud. Bude to nejaky motor alebo turbina. Obcas sa to na nejaku dobu vypne ale netrva to dlho a zasa je to späť .


Nechapem preco nie je v zozname Piniova ul.
Mozete mi vysvetlit ako sem mam zadat fotku ked je to zvuk.
Neviem ci to je tak naschval aby ste odradili ludi.

Za vyriesenie vopred dakujem.

27. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v prípade rušenie nočného kludu volajte mestskú políciu. Pekný deň
Kto? mestská polícia

Mgr.Henrieta Dvorská
27. august 2019

Common Ennemy

Či to nebude čistička..ale že tam je to ste asi vedeli, keď ste sa tam sťahovali
27. august 2019

Bobo

Byvam tu už 3 roky, ale tento nočny hluk tu evidujem cca 3 mesiace. Neviem od kade tento hluk pochadza a nechcem zbytočne špekulovať. Predsa existuju nejake hlukové normy .
02. september 2019

Hana

Podľa informácie zverejnenej 12.7.2019 na FB pána starostu MČ Vrakuňa bol návrh na riešenie odhlučnenia ústrednej čističky odpadových vôd vo Vrakuni schválený. A malo by to byť vyriešené do dvoch mesiacov.
06. november 2019

Odpoveď samosprávy

V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku, zistí priestupcu a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a priestupok už nie je možné zistiť a riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania