Špitálska-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti


V riešení

Bolo by mozne v tejto casti nainstalovat kamery? Neustale tam rozny asociali ci studenti popijaju soravaju sa vulgarne vykonavaju tam velku aj malu potrebu ako psy pri ploze ale aj medzi krikmi... Neviem aku maju hliadkovaciu cinnost Msp ale pod kamerou by si to nedovolili. ta cast medickej je v podstate geto kde obycajny ludia nechodia...

02. september 2019

Peter Oravec

Čo má toto s Amarickým námestím? Však to je Medická záhrada. Veľmi čudné zaraďovanie podnetov. To sa potom nedá vyhľadávať.
30. september 2019

Odpoveď samosprávy

MsP ako správca kamerových systémov zatiaľ nemá v pláne umiestniť kamery na toto miesto, avšak touto možnosťou sa budeme zaoberať. V areály Medickej záhrady sú priebežne vykonávané kontroly podľa personálnych možností Exp. MsP BA I.

V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude ihneď vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
30. september 2019

Xxx

Dakujem za odpoved ale neviem ci tam chodia popijat zrovna vodici;)
12. november 2020

Veronika Sopkova

Špitálska-Verejný poriadok-iné

Dobry den,
rada by som upozornila na pretrvavajuci problem so spoluobcanmi,
ktori svojim spravanim porusuju nariadenia parku a ja so svojim synom sa necitim bezpecne (pitie alkoholu na verejnosti, fajcenie, hlucne spravanie etc..)
bola by mozna pravidelna kontrola parku? pripadne ine riesenie,

dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania