Nový povrch na Svätoplukovej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Livia 17. februára 2014

Dobrý deň,
V rámci plánovania výmeny povrchov na cestách v Ružinove by bolo dobré vymeniť povrch na Svätoplukovej od Páričkovej po Záhradnícku. Je v dezolátnom stave, jazdí tam MHD a miestami je to už veľmi nebezpečné.
Ďakujem

17. február 2014

Martin J.

Je v takom katastrofalnom stave, ze to jo nevyhnutne. Stav je jednoducho kriticky. Uz horsia jen len stara betoka za Slovnaftom pri spalovni.
20. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Správca ciest - magistrát hl. mesta a príslušné oddelenie správy komunikácií si uvedomujú nie ideálny stav ciest a chodníkov v hlavnom meste. Hlavné mesto má v správe celkovo takmer 400 km ciest ktoré spolu tvoria 4 milióny m2. Na ich opravu môže využiť len tie financie, ktoré má pridelené v rozpočte schválenom poslancami mestského zastupiteľstva. Vzhľadom na obmedzený limit financií na túto činnosť sa robia aspoň čiastkové opravy najviac poškodených prejazdných povrchov ciest. Váš podnet teda odstupujeme na príslušné oddelenie, ktoré zváži zaradenie do plánu opráv najskôr na budúci rok pokiaľ budú v rozpočte dostatočné finančné prostriedky na túto činnosť.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
02. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Svätoplukova ulica bola opravená začiatkom augusta 2015.
http://www.bratislava.sk/uplna-uzavierka-svatoplukovej-ulice/d-11049024/p1=11050276

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania