Košická-dlhodobo odstavené vozidlá-zahraničné vozidlo

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený

Vo vnutrobloku dlhodobo (cca 3 mesiace) odstaveny karavan zo zahranicia na velmi nevhodnom mieste, komplikuje parkovanie pre rezidentov, obmedzuje manevrovaci priestor pre vozidla a nereaguje na vyzvy o preparkovanie na vhodnejsie miesto. Zaroven ciastocne stoji na vysrafovanej ploche.

06. september 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Okresný úrad
29. september 2019

Nivy

Vo vnútrobloku na Košickej pravidelne parkuje viacero vozidiel, ktoré nepatria majiteľom bytov v dome. Napríklad vozidlá majiteľov a personálu prevádzok na Košickej ulici a Dulovom námestí. Zaujímavé, že majitelia bytov neprotestovali proti nadstavbe bytového domu - asi si mysleli, že sa tam nasťahujú iba rodiny, ktoré vlastnia maximálne tak bicykel.
29. september 2019

Hana

Tento podnet je o starom karavane, pravdepodobne dovezenom z Finska, ktoreho majitel ho zaparkoval velmi nevhodne, preto mu bola opakovane adresovana prosba ho aspon preparkovat. Momentalne sa presunul, lebo dostal papucu, stale je vsak vo vnutrobloku a mozno tam ostane az do zavedenia parkovacej politiky. Dovtedy je to verejne parkovisko, clovek by ale cakal, ze na Slovensku nemozno len tak na neurcito odstavit rozpadavajuci sa karavan zo zahranicia, este k tomu sposobom, ktory obmedzuje dalsie vozidla v bezpecnom parkovani.
30. september 2019

Nivy

Hana: s tým súhlas, že tento podnet nie je o nadstavbe.
Čo sa týka obytného auta: zrejme to niekto doviezol, a kým karavan prihlási na značky, tak vám na dvore zatiaľ stojí s (pôvodnými?) fínskymi EČV. A keď ho zlegalizuje na slovenské doklady, tak tam bude stáť so slovenskými EČV.
S papučami mám takú skúsenosť, že stačí dva týždne až mesiac nereagovať na výzvy, a mestskí policajti dajú papuču sami dole - pretože papúč majú málo, a papuča, ktorá im niekde mesiac zaháľa, im nezarába. U nás tak stálo auto s USA značkami - papuču prišli da dole po troch týždňoch, potme.
01. október 2019

Hana

“zatial” tam stoji s povodnymi ECV od skoncenia MS v hokeji, co je uz takmer 5 mesiacov (tak hadam sa to majitelovi podari coskoro zlegalizovat)
07. október 2019

Nivy

Tak asi na ňom pricestoval nejaký fínsky fanúšik hokeja, ktorý oslavoval úspech fínskeho tímu tak dôkladne, až zabudol, kde zaparkoval :)
12. november 2019

Jozef

Aka je inak politika v pripade takychto dlhodobo odstavenych vozidiel na zahranicnych znackach, u ktorych mozno opravnene pochybovat o platnosti EK? Da sa ich nejako zbavit ci treba cakat az do zavedenia parkovacej politiky?
05. august 2021

Martin Uváček

Hana, je tento podnet ešte aktuálny? Je tam ešte ten karavan?
05. august 2021

Hana

Dorby den Martin, uz tam nie je, mozete podnet uzavriet, dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania