Návrh na premiestnenie stĺpikov na Nám. sv. Františka 4

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý

Na zaklade osobneho rozhovoru s p. Klaucom z referatu dopravy MiU MC Bratislava-Karlova Ves poprosim o riesenie situacie. Napriek zakazu vjazdu dennodenne niekolko desiatok aut vchadza (a zaparkuje) na chodnik medzi farou a kaviarnou na Namesti sv. Frantiska, casto tam jazdia aj rychlo.
Je len otazka casu, kedy nejake dieta vybehne z ihriska rovno pod auto, ktore ide po chodniku. Alebo zospodu ide na ihrisko a auto vychadza naspat na cestu. Nespocetne velakrat to boli centimetre, co sa nestala tragedia.
Napriek garazam fary navrhujem dat stlpiky na kluc/ovladanie ZAROVNO S CESTOU (nie az tesne pred ihriskom-ako je to teraz).
Dakujem.

23. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Situáciu riešime.

Miestny úrad mestskej časti Bratislava - Karlova Ves
04. jún 2020

Jaja

Pravidelne parkovanie v zakaze vjazdu. Tentokrat sa ani neda pomaly prejst cloveku samotnemu, nieto este s kocikom a pod.
A zvykne tam uz parkovat aj auto VPS Karlova Ves...
04. jún 2020

Jaja

Pravidelne parkovanie-aj aut VPS... Viackrat bola volana aj MsP...
23. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Spevnená plocha slúži ako príjazdová komunikácia ku garážam fary, je riadne vyznačená zvislým dopravným značením. Takisto je to jediný bezbariérový vstup k námestiu a k vchodom do bytových domov, úradu a sociálnej poisťovne. Slúži tiež ako rýchly prístup záchranných zložiek.

Vodiči ktorí parkujú na tejto ploche porušujú zákon o cestnej premávke a je potrebné volať MsP, ako jediný oprávnený silový orgán, ktorý má právomoci v tejto veci konať.

Zo strany úradu hľadáme riešenie tejto situácie v spolupráci s KDI.

S úctou

Mgr. Marek Turňa
Miestny úrad mestskej časti Bratislava - Karlova Ves
Oddelenie správy budov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania