Smetný kontajner na papier na Bzovickej 10-14 bez poklopu

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Eva 19. februára 2014

Prosime o vymenu modreho kontajnera na papier, kedze ten sucasny ma zlomeny vrchnak. Staci len vacsi vietor a papier je porozlietany po celom okoli.

19. február 2014

johnny

OLO a. s. je majiteľom nádob, treba písať tam.
19. február 2014

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, johnny,
vychádzam z toho, že OLO je mestská organizácia a že komunikáciu v takej veci, akej sa týka podnet, by mohla zaistiť samospráva - ak pravda kontainerové stojisto nie je v správe správcovskej spoločnosti bytových domov.
S pozdravom
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
19. február 2014

Juliette

Ale zas keby to ludia oznamili priamo OLO, mozno by sa to vyriesilo rychlejsie nez cakat na ne/reakciu mesta/mestskej casti
19. február 2014

Admin Bratislava-západ

Dobrý večer, Juliette,
súhlasím a v takom postupe nikomu nič nebráni. Len podotýkam, že podanie (nielen tohto) podnetu cez OPS má pridanú hodnotu v tom, že jeho riešenie sa odohráva na očiach verejnosti.
S pozdravom
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
19. február 2014

Eva

Ziadost na OLO bola zaslana, snad sa dockame vymeny kontajneru ci uz vdaka OPS, alebo vdaka tomu ze OLO pohne kostrou :)
22. február 2014

Eva

Dobry den, kontajner nam uz bol vymeneny.
12. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
umiestnenie kontajnerov ako aj ich výmenu či opravu si zabezpečuje správca bytového domu prípadne zástupca vlastníkov bytov prostredníctvom spoločnosti OLO, a. s. Dňa 11. 03. 2014 vykonala pracovníčka oddelenia životného prostredia obhliadku a zistila, že aj napriek tomu, že kontajner mal vrchnák, nebol uzatvorený, čo môže mať za následok, vplyvom veterného počasia, znečistenie okolia kontajnerového stanovišťa. To už je však aj na zodpovednosti tamojších obyvateľov, ktorí si za odvoz a likvidáciu odpadu aj platia.

Mestská časť Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania