Sokolská-značka na ceste -neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Mária 09. septembra 2019

Na adrese Sokolská 1/B je pred reštauráciou Masala Darbar na ceste dopravné značenie bielou a žltou farbou. Je toto dopravné značenie oficiálne schválené alebo je vykonané neofciálne? Ak ide o schválené značenie kto schválil parkovacie miesta v zákrute? Pôvodne bola v tejto zákrute značka zákaz zastavenia podľa priloženej fotografie. Kto rozhodol o jej odstránení a zriadení parkovacích miest pred reštauráciou?

Na tomto mieste v tesnej blízkosti prechodu pre chodcov dlhodobo parkujú autá firiem PROCLEANING, s.r.o. IČO 36794660 a Vertical Service, s.r.o. IČO 50836323 ktoré využívajú garáže na adrese Sokolská 1/B ako sklady a parkujú svoje dodávky pred týmito garážami/skladmi. Je takéto využívanie garáží a parkovania na ceste firmami v súlade so zákonom?

09. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet preverí oddelenie dopravy. O výsledku vás budeme informovať.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
09. november 2019

Peter

táto firma, či skôr jej zamestnanec tam parkuje aj 2 odstavené LADY 2105, ktore cez víkend len na 15 minút naštartuje, zamorí celé okolie a ponechá opäť 2 týždne tak.... a zároveň potvrdzujem, že firma PROCLEANING tam má sklady + dielničku a nevyužíva garáže na parkovanie.
18. december 2019

Zuzana

Ak parkuje tesne pred priechodom pre chodcov volať MsP, pravidelne a opakovane (ideálne večer/skoro ráno), stačí týždeň-dva každý deň. Jedine tak sa nám podarilo odstrániť nešvár parkovania na inom neprehľadnom mieste v okolí - na tom prudkom esíčku od Pražskej na Sokolskú 20. To isté odporúčam pre odučenie sa parkovania v križovatke za ministerstvom vnútra, ci kúsok vyššie po Sokolskej, kade nemajú chodci ako prejsť kvôli autám (viaceré podnety v sekcii ulice Sokolská). Zuzana
08. január 2020

Peter

v tejto časti Sokolskej to tak nefunguje, po zavolaní vždy autá zahane zmiznú tesne pred príchodom MsP
16. január 2020

Zuzana

Tak fixka na sklo a písať odkazy. Alebo www.parkujemakodebil.com alebo Facebook parkuje ako idiot...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania