Jantárová cesta - tankodrom namiesto chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Nikola 09. septembra 2019

Toto nie je chodníík...toto je tankodrom už XYrokov, žiadam o vybudovanie normalneho chodnika (od medissima - po lidl popri ceste), ked naprší voobec sa tadial neda chodit..ako tam mame kočíkovat, chodit..???dcera mi tam naposledy velmi škaredo padla a oškrela sa na tom štrku.

10. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
22. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Jantárová od Pajštúnskej po Vyšehradnskú vrátane predmetných chodníkov je provizórna a nebola odovzdaná do správy mesta.
Úpravy v okolí budúcej električkovej trate budú ukončené v nadväznosti na jej realizáciu.


S pozdravom

Oddelenie správy komunikácií
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
19. november 2019

Nikola

Dobrý den..prepáčte...ale tie chodníku sú z oboch strán cesty...a s električkou sa porieši MOZNO, OPAKUJEM MOŽNO len jeden chodník, z jednej strany....a prááááve preto...že už 30 rokov je to provizorny chodník, si my Petržalčania zaslúžime už normalny chodník, ved už roky čakame...a kým vobec sa tu ta električka dostane, tak to mame čakat dalšie roky???Je úplne jedno kto to má v správe, a ked to teda nemá v správe mesto, nech to rieši ten kto to má v správe. Je to úbohe, ked človek cestou na autobus, či poštu alebo na nakup musí chodit po tomto...nemožem vziat dieta, lebo piští zvyknute na kolobežku či korčule tadial neprejde..ani ja tadial neviem prejst s opatkami napr.lebo si ich tam hned odrem..toto je vaša HANBA aby v takto osídlenom mieste na Slovensku boli taketo chodníky..hlavne že íne sa da..vystavby a pod...
22. november 2019

MUDr Terézia Horská

Hlavne že ju zametajú ,každý týždeň,niekedy až 2x denne naposledy 21.11.2019 o 1,30 hod a o 9 hod cez Šintavsku, Smolenicku...To je efektívne využívanie peňazí daňových poplatníkov???
06. december 2019

Nikola

V dokumentácii električky nie je zapísaný tento chodník na rekonštrukciu...takže nie je dovod čakat na výstavbu električky...a teda to je "sranda" že mame byt trpezlivý….ved ta električka sa tu možno dostaví tak o 4 roky...4 roky byt trpezlivýýýý???? 30 rokov sme boli myslím že trpezlivý viac než dost...hlavne že iné chodníky, ktoré to ani nepotrebovali tie sa urobili..a na týchto si možeme nohy dolámať a čo chudáci invalidi..ludia na vozíkoch ..maju 4 roky trčat doma? alebo radšej ist po ceste ( možno ich auto nezrazí)...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania