Škôlka Vyšehradská (Petržalka)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Tomáš . 23. februára 2014

Škôlka v dezolatnom stave! Okná sú porozbíjane od detí, čo tam behajú. Ako je možné, že sa o túto stavbu nikto nestará? Nikomu to nepatri?

Vyšehradská
48.097400, 17.104544

25. február 2014

M. Kornel

Škôlka je v stave kedy hrozí úraz, hrozí, že rodič ani nenajde svoje dieťa lebo nikto by ani nepredpokladal že také miesto sa nachádza v strede Petržalky. Poslanci a starosta sa stále vyhovárajú, že nemajú vybavené požiadavky na umiestnenie detí do škôlky. Pri objekt nechávajú chátrať, fantastický priestor so záhradou aký nemal ani šlachtic pri zámku. Odkazujeme všetkým zodpovedným, že nech sa nevyhopvárajú, že im to nepatrí lebo im to patrí, je to v Petržalke a patrí to do kompetencie na riešenie v mestskej časti. Na úrade robia z veľkej časti nekompetentné osoby lebo strkajú hlavu do piesku. Pred nedávnom pred budovou MŠ upratovali ľudia s názvom "Čistá Petržalka", ale v objekte to neriešili. Je to zrkadlo mestskej časti. Je to hanba mestskej časti. Kornel
25. február 2014

veve

najcastejsou odpovedou "kompetentnych" v MC Petrzalka je "nemame to vo vlastnictve, nemame na to dosah, nie je to v nasej kompetencii" - ci uz ide o cistotu, auta zaparkovane bezostysne na chodnikoch, prekazajuce chodcom, bezpecnost - rozpadavajuce sa budovy a terasy, ako aj bezdomovci a rozni povalaci popijajuci a obtazujuci okolie cele dni uz nielen pred bytovkami, ale pomaly pred budovami skolok a skol..." a mnohe ine problemy....naco je nam potom samosprava v mestskej casti ?????? kazdy problem, ktory v Petrzalke je sa ich tyka a su plateni za to, ze budu maximalne participovat na jeho odstraneni - inak poslancov, starostu a ani celu masineriu miestneho uradu petrzalcania nepotrebuju!!!!!!!!!!
24. marec 2014

Peter

Ta budova skolky je kazdym tyzdnom v horsom a horsom stave, porozbijane vsetky okna, katastrofalny stav dvora... Vcera 23.3.2014 bola na TA 3 o tom aj reportaz. Ta skolka patri mestu ale hovorca Andrassi povedal ze mesto je ochotne prepisat ju na mestku cast a aj prispiet na jej rekonstrukciu. Som zvedavi na reakciu predstavitelov Petrzalky.
14. apríl 2014

Tomáš

13.4.2014
14. apríl 2014

Tomáš

13.4.2014
17. jún 2014

JP

Vyzera to, ze existuje peticia (aspon to mame vyvesene na dverach) proti zriadeniu krizoveho centra pre bezdomovcov v tomto objekte. Ak aj takyto zamer existuje, nepodarilo sa mi najst oficialnu spravu o nom. A zrejme to nie je vyuzitie objektu (myslim to centrum), ake by si ludia zijuci v okoli predstavovali (empiricky zistene z rozhovorov so statisticky nevyznamnou skupinou).
16. október 2014

Tomáš .

www.petrzalskenoviny.sk/deti/10/2014/z-budovy-na-vysehradskej-v-petrzalke-bude-opat-skolka/
27. október 2014

Dušan Oravský - Všestranko o.z.

toto mozete prehodit do stavu "v rieseni" :)
28. október 2014

dusan

ale ved sa to riesi? preco "neriesene"
28. október 2014

dusan

ale ved sa to riesi? preco "neriesene"
31. október 2014

Tomáš .

Dobry den, podnet je v rieseni a nie nerieseny. Poprosil by som zmenit stav. Dakujem

http://www.petrzalka.sk/2014-10-31-materska-skola-na-vysehradskej-dostala-novu-sancu/
31. október 2014

Odkaz pre starostu

Podnet nemožno zmeniť na "v riešení", pokiaľ na neho samospráva neodpovedala zmení sa po 14 dňoch automaticky na "neriešený". Podnet som jej znova preposlal, je teda "zaslaný samospráve". Pokiaľ tá do 14 dni nebude reagovať, bude znova neriešený... Zmeniť sa potom dá až na vyriešený, teda keď bude škôlka opravená.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
20. marec 2015

Zuzana

Neviete komu ta skolka patri?alebo pozemok?ci sa kupit alebo prenajat a zrekonstruovat?
01. október 2018

Tomáš .

Dobrý deň, škôlka je opravená a aj skolaudovaná. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania