Sokolská-parkovanie-problémové


Uzavretý
meno
e 16. septembra 2019

Na adrese Sokolská 3241/3 pravidelne počas dňa parkujú autá ktoré porušujú § 25 ods. 1, písm. q) a písm. s) zákona NR SR č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke v znení neskorších predpisov. Po chodníku nie je možné prejsť a tak chodci musia prechádzať po ceste. Môže prosím Mestská polícia aspoň 1 krát za týždeň prísť do tejto lokality? Alebo môžete natiahnuť žltú čiaru aj v tomto mieste? Aj tak tu parkujú ľudia ktorí tu nebývajú iba si odstavia auto cestou do práce.

23. september 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA I popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Sokolskej ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu okamžite kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude ihneď vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
09. november 2019

Peter

celý problém tu je v tom, že niektorý tiež vodiči tu nenechajú ani len tých 1,5 metra....
18. december 2019

Zuzana

Ak si niektorý z vodicov našiel odkaz fixkou na skle, tak odomna. Zuzana

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania