Rozbité priecestie Vinohrady

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Jano 24. februára 2014

Dobry den,
chcel by som upozornit na zhorsujuci stav elektrickoveho priecestia na Vinohradoch. Kedze asfalt sa tam kazdorocne rozpada, bolo by dobre ho vymenit za trvacnejsi povrch (beton), cim by sa usetrilo aj na opravach sucasneho povrchu, ktory je jednak zniceny a nebezpecny. Priecestie ako na Trnavskom Myte by bolo riesenim, kde je povrch z betonu. Dalej cesta smerom od tohto priecestia do centra je znicena, kanalove poklopy prepadnute a znicene. Bolo by dobre pri oprave priecestia opravit spolocne. Nastastie je slaba zima, inak by priecestie vyzeralo este horsie. Dakujem, za vyriesenie podnetu. Pekny den.

25. február 2014

nepso

no a nehovoriac o tom , že autá v ľavom pruhu sa pri prechádzaní tohto priecestia sa tlačia čiastočne do pravého pruhu , nakoľko sa v ich pruhu nachádza prepadnutý kanál a iné nerovnosti...čiže vznikajú každodenné kolízne situácie , ten kto tade chodí pravidelne , vie o čom je reč...
26. február 2014

Michal

Cela Racianska je jeden grc, je to zle, nekompetentne a lajdacky opravena cesta. Od zaciatku v smere z PK je minimalne 10 prepadnutych kanalov. Ignorancia a nezaujem kompetentnych cokolvek riesit....
27. február 2014

Znechuteny

JJ, tak ako Michal pise, je to velky bordel, take Slovenske..., opravene fusersky, najhorsie useky vynechane... elektrickovy prejazd rozbity... skratka na h...o. Co ine, ale cakat v state, kde je uz vsetko rozkradnute... Preto to tak vyzera ako vyzera... Mesto nema ziadnu realnu viziu, dopr. politku, system parkovania, budovania, rozvoja, znicena infrastruktura... je to jeden velky bordel. Hlavne, ze mame krasny novy hotel a 3x predrazeny stadion a okolie sa ruca... Nechapem ludi, co si robia z Rusov srandu, hlavne novinary tunajsi "experti" a pritom len nase hl. mesto vyzera ako potemkinovska dedina. Je to velka hanba, nic tu poriadne nefunguje, stale sa s niecim utesujeme a jedine co vedia predstaveni povedat, ze nie su peniaze... sak ano, ked ich urcite tam kam patria peniaze budu, ale to by sa muselo zmenit myslenie ludi. Tu je prvorady biznis, naco by som to opravil raz a poriadne, ked to moze kamarat "Jozko" opravovat kazdy rok... a je to. Takto myslime na SVK a preto sme tam kde sme. Peniaze su az na prvom mieste. Little Big Shit!
20. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

koľajové priecestie je v správe Dopravného podniku Bratislava, ktorému sme zaslali tento podnet na vyjadrenie. Fakt je, že v rámci obmedzeného rozpočtu na takúto činnosť sa opravujú len tie najviac poškodené koľajové trate a priecestia.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
11. júl 2019

Martin Uváček

Priecestie si znovu zaslúži opraviť. Treba urgovať DPB a magistrát.
22. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, najnevyhnutnejšie opravy asfaltového povrchu električkového priecestia Račianska ulica pri zast. Vinohrady boli realizované 16.7.2019.

odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, akciová spoločnosť
23. júl 2019

Jardo Mladší

a kedy ho planuje po rokoch opraviť do normalneho stavu miesto naliatia dvoch vedier asfaltu ktore nevydrží ani mesiac?
31. august 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený Konečne priecestie opravili. Píše sa rok 2022

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania