Porušovanie zákazu vstupu psom a zákazu bicyklovania - Kuchajda

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený

Dobrý deň, rada by som upozornila na každodenné nerešpektovanie zákazov (vstup so psom a bicyklovanie) v areáli jazera Kuchajda. V areáli sa denne pohybujú mamičky so spiacimi detičkami v kočíku a je neúnosné aby sa tie vyhýbali bicyklistom, ktorí tam nemajú čo robiť. Takisto tam veselo psickari chodia venčiť svojich psíkov, ktorí naháňajú vtáctvo a štekajú. Ocenila by som, ak by tam bola vždy hliadka mestskej polície, každý deň by tam na pokutách naplnili prázdnu štátnu pokladnicu! Či nie je treba? Ďakujem za riešenie!

27. február 2014

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,
ďakujeme za podnet. Vec sme postúpili mestskej polícii so žiadosťou o zavedenie pravidelných kontrol.
S pozdravom

Marek Tettinger, hovorca BANM
09. marec 2014

Getrúda

Psy sa stále veselo venčia, cyklisti na bicykloch prevážajú....
29. apríl 2014

Peter

Odhliadnuc od zakazu vstupu so psom - nevidel by som v tom taky problem, ak by boli na vodzke, niektore plemena aj s nahubkom a neboli tam venceni (cize spinili), ale iba sprevadzali psovodov pri navsteve arealu, lenze psickari zial nie su vsetci ohladuplni... to iste aj cyklisti - ak by boli ohladuplni, tak by mi to stacilo.
09. august 2014

Lenka

Gertruda neviem odkial pochadzate ale zijete v meste! Patria sem ako cyklisti, deti na svojich kolobezkach, odrazadlach tak aj psickari. Ak sa Vam nepaci na Slovensku je urcite dostatok priestoru, kde budete sama a nik Vas rusit nebude, tym padom nebudete mat nutkanie na volanie policie a pod.
10. august 2014

Gertruda

Pfu Lenka, na Kuchajde som sa kúpala keď som mala 1 rok, tu som sa narodila a tu aj žijem! Kuchajda je prírodné kúpalisko, areál do ktorého je zákaz vstupu so psom a zákaz jazdiť na bicykloch! Keď tam nabudúce pôjdete, tak si to všimnite pri vstupe. Ja osobne mám psa a dokonca sa aj rada bicyklujem, ale všetko robím s kultúrou, to znamená exkrementy zbieram a vyhadzujem a okolo mamičiek s kočíkom, kde spí bábätko sa snažím nepreletiet 40 km rýchlosťou. Nehovoriac o tom,že tam kde je opodstatnený zákaz, si dokážem bicykel tlačiť. vedľa seba! Keď by bola väčšina takto ohladuplna, nemala by som potrebu to riešiť... Sija dedináris!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania