Beňadická - pitie alkoholu na verejnosti


Neriešený
meno
Milan 18. septembra 2019

Vážená samospráva, za posledný mesiac sa každý deň pri schodisku na terase na Beňadickej 15 - 17 stretáva skupina alkoholikov, ktorý si nepretržite púšťajú hlasnú hudbu, tancujú, popíjajú alkohol, obťažujú a pokrikujú po okoloidúcich. Na mieste zostávajú odpadky a častokrát aj niektorí jedinci (viď foto). Polícia a mestská polícia na miesto prídu, zapíšu si čísla OP a odídu. Toto schodisko je cesta od zastávky MHD ku škole umiestnenej za terasou, dennodenne tadiaľto chodia deti a iní slušní ľudia. Prosíme o URGENTNÉ riešenie situácie, informácia, že nás budete informovať, nestačí, skúste si tu bývať.

20. september 2019

Tomáš 2

Dobrý deň,
toto sa týka celej lokality. Od Beňadickej 15 po Vígľašskú 3.
Je to veľmi nedôstojné pre slušných ľudí. Jedná sa o DLHODOBÝ PROBLÉM!
23. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, o jeho doriešení Vás budeme informovať.
11. október 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA V popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie tohto problému na Beňadickej ulici v Bratislave. K veci sú prijaté trvalé kontrolné opatrenia.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a priestupcovia z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
15. október 2019

Martin Horváth

Ďakujeme za odpoveď. Verím, že mestských policajtov uvidíme na Beňadickej častejšie. Dnes vyšiel k tejto problematike článok v Bratislavských novinách, ďakujem p. poslancovi Repkovi aj Fischerovi, že sa o tento problém zaujímajú a verím, že nám ho pomôžu aj úspešne vyriešiť.

https://www.bratislavskenoviny.sk/samosprava/56776-utrpenie-obyvatelov-viglasskej-a-benadickej-roky-sa-nevedia-zbavit-popijajucich-asocialov
08. december 2019

dodo

mohli by ste prosim uviesť aké konkrétne opatrenia, MSP
10. august 2020

Janka

Dobry den... Nastala menšia zmena (nie vsak pozitívna) , že vyššie spominane skupiny osob sa presunuli do podchodu, ktory vedie popod terasu na Beňadickej ulici. Predpokladám, ze nie je v kompetencii mestskej casti tento podchod uzavriet, nakoľko brána je tam nainštalovana a kedysi byvala uzatvorena. Verím, ze sa podari dany problém vyriesit. Ďakujeme.
02. november 2020

Janka

Dobry den. Naozaj sa uz cez rok nedari tento problem vyriesit?! Neustale volana mestska policia, ktora ludi pravdepodobne len napomenie, cize ziadny ucinok...
02. november 2020

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
13. apríl 2022

Lucia

Prosím o otvorenie podnetu. Neprišlo k žiadnemu zlepšeniu. Máme tu zápach od moču. Strach z tých ľudí. Mám strach im aj niečo povedať alebo volať políciu. Nakoľko tam máme aj zaparkované autá a obávam sa že by sa vypomstili na našom majetku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania