Daliborovo námestie - dopravné značenie iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý

Rad by som sa spytal na neodborne vyznacene parkovacie miesto na Daliborovom namesti (Gercenovej ulici).
Parkovacie miesto znemoznuje prejazdu aut po ceste, ktora spaja dve parkoviska. Kto navrhol taketo oznacenie parkovacieho miesta? Na ceste nie je ziadne upozornenie, ze uz je neprejazdna. Ak vznikne kolizna situacia a skoda na autach, kto bude zodpovedny?

24. september 2019

Mexico

pan Hrcka jedine pan Hrcka
08. október 2019

Matus

Preco je podnet oznaceny ako nerieseny? To nikoho zodpovedneho nezaujima, ze moze kvoli chybnemu znaceniu dojst k skode na majetku?
08. október 2019

Odkaz pre starostu

Status podnetu sa automaticky zmení na neriešený, ak samospráva do 14 dní nepridá odpoveď. To neznamená, že ju nepridá neskôr. Po zverejnení odpovede samosprávy sa následne status bude meniť.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
24. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť Ba-Petržalka v snahe zabezpečiť čo najväčší počet parkovacích miest posudzovala každé parkovisko osobitne. Odborne spôsobilý projektant spracoval projekt organizácie dopravy, kde sú parkovacie boxy umiestnené až po koniec parkoviska.
Prejazdnosť parkoviska považujeme za menej významnú ako maximalizáciu počtu parkovacích miest a obavy o vznik kolíznej situácie za neopodstatnené, za predpokladu, že vodič bude vedeniu motorového vozidla venovať náležitú pozornosť.

V ďalších etapách dôjde k navýšeniu počtu parkovacích miest.
24. január 2020

Matus

Ak su urady plne takychto odborne sposobilych projektantov, tak je to velmi smutne.
Po 4 mesiacoch takato odpoved...hanba. Neviem, ci ste sa vobec pozreli na aktualny stav. Niekto tie parkovacie miesta totiz uz premaloval ciernou farbou. Neviem ci to bol ten vas odborne sposobily projektant, alebo iniciativny obcan. Kazdopadne po 4 meciacoch poslat takuto odpoved je z vasej strany totalne neprofesionalne!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania