Nejedlého-stavby a budovy-neohlásené stavebné úpravy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý
meno
Sona 24. septembra 2019

Dobry den, chcela by som sa opytat aky je uzemny plan s plochou na ulici Na vratkach oproti objektu MamaPapa? Dakujem pekne.

24. september 2019

Odpoveď samosprávy

Nech sa páči, územný plán Bratislavy je zverejnený na webovej stránke hlavného mesta
https://www.bratislava.sk/sk/uzemny-plan

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
24. september 2019

Sona

Dobry den, na stranke som bola, ale neviem sa vobec orientovat v uzemnych grafickym planoch, ani neviem ktory z nich mam pozriet. Mozete mi aspon poradit, ktory z nich mi odpovie na otazku prosim?
24. september 2019

Odpoveď samosprávy

Územný plán je komplexný materiál, ktorý sa pripravuje roky a obsahuje veľké množstvo informácií. Relevantné informácie sú v jednotlivých častiach rôzne, každému podľa toho čo hľadá. Obávam sa, že si ho musíte naštudovať sama, prípadne sa obráťte na niektorú architektonickú kanceláriu.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
01. október 2019

Tyler

@Sona - ak by pan Bagar chcel, tak povie. Nechce sa mi verit, ze by nevedel, preto si myslim ze nechcel.

Myslim ze Vy ste chceli vediet, ci sa tam bude niekedy stavat. Momentalne by som povedal ze zatial nebude, kedze ponad parcely vedie vysoke napatie. Inak na majitelov parciel sa vzdy mozete pozriet tuto: https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/kataster?bm=zbgis&z=18&c=17.040834,48.194656&it=point&dt=-#/identifikacia/bod/21?1897094.1969917798,6139403.229183526
Staci kliknut na jednotlive parcely.

Co sa uzemneho planu tyka, tak by Vam asi mal pomoct tento:
https://bratislava.blob.core.windows.net/media/Default/Dokumenty/Str%C3%A1nky/Chcem%20vediet/2_1_priest_usp_funkc_vyuz_uz_kompl_ries.pdf
Je to tam oznacene ako "ochranna a izolacna zelen". Ruku to ohna za to ale nedam, kedze je ta mapa vo velmi zlom rozliseni.
04. október 2019

Sona

Dakujem pekne za komentar, suhlasim, ze odpoved samospravy je bud jednoducho neochota odpovedat, alebo neznalost vlastnych uzemnych planov. Neviem, ktore z toho je horsie, v kazdom prípade som ostala v nemom uzase z odpovede. Naozaj by sa ludia vedeli sami lepsie orientovat v uzemnych planoch, keby mali lepsie popisy a vyhovujuce rozlisenie. Dakujem za linky, tiez som pozerala ze kvoli velmi vysokemu napatiu okolo nich min. 30m stavba nebude. Este raz dakujem a prajem pekny den.
04. október 2019

Obcan

Nebojte sa na pozemku od nejedleho po dubravcicku sa chysta vyblaznit Strabag a Hlavne mesto s najomnym byvanim. Nechchapem stromy vsetko tam uz je stacilo porobit chodniky a sportovy areal a vybavene. Ale z toho neni biznis chapem.
04. október 2019

Tyler

@Obcan - otazka bola ohladom pozemku na vychod od ulice Na vratkach (smerom k dialnici) a nie sever od konca ulice Nejedleho ;)
04. október 2019

Obcan

Ja viem
05. december 2019

Lukáš Bartošovič

zaujimave je, ze z MU Dubravka moze prist na podnet aj celkom prijemna odpoved, vid https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/82147/m-schneidera-trnavskeho-strom-chybajuci

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.