Mýtna-krík-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Ovia 26. septembra 2019

Treba dosadit vypileny krik, aby sa tam nevratili auta.

26. september 2019

Tatiana

Dobry den, kriky by mohli presadit - odobrat tie ktore su nasadene pri prechode pre chodcov. Takmer denne sa tam stavaju konflikty auto-chodec, je tam velmi zla viditelnost. Chodcov nie je vidiet, tym padom stoja v bus pruhu, kadial jazdia aj taxiky a zrazili tam dieta.
26. september 2019

Simone Skrucana

Dobry den, chcela by som tiez reagovat na podnet. Taktiez suhlasim, ze tento prechod je velmi nebezpecny, videla som niekolko incidentov, ktore len velmi tesne neskoncili zranenim chodca.
26. september 2019

Ovia

v tom pripade by sa tam auta isto vratili, kedze prechodom by sa im este zvacsil prechod pre vstup, kde kedysi stavali bezne, alebo tam dat potom stlpiky ci dva biskupske klobuky - isto sa to nesmie vratit do stavu vyjazdenej travy ako kedysi
26. september 2019

Tatiana

Staci par tych krikov presadit na miesto, kde chybaju. Apelujem na zvysenie bezpecnosti pre chodcov. Myslim, ze toto by mala byt tiez jedna z priorit (samozrejme aj zelen v meste je velmi dolezita) a ked kriky podrastu a nahodou nebudu zostrihane, zacne sa stavat takychto incidentov este viac.
02. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
22. február 2020

Martin Uváček

Kríky zatiaľ neboli vysadené.
02. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Oddelenie správy komunikácií k podnetu uviedlo: Pri obhliadke miesta sme zistili, že medzera medzi kríkmi nemá rozmery, ktoré by autám dovoľovali parkovať v nej. O výsadbe zelene na mieste neuvažujeme. Zeleň je v rámci operačného plánu pravidelne zastrihávaná aj s ohľadom na bezpečnosť chodcov. Podnet považujeme za uzavretý.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania