Pri kríži-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Ladislav Ladislav 30. septembra 2019

A zase sa čaka. Po "uhladení" pozemku sa týždeň neobjavila ani noha (okrem deda-strážnika). V pondelok jeden nákladiak odviezol niekoľko dosiek a bolo po šichte. Utorok - nula bodov, dnes-streda-rovnako...Že by neboli tvárnice?Alebo sa dorába projekt na zušľachtenie, napr. vysadením nových stromov?Alebo je to len ďalší dôkaz slovenského "tempa" prác vo verejnom záujme? Snáď sa nájde niekto kompetentný a odpovie.
Inymi slovami by som sa rad opytal, kedy bude parkovisko skolaudovane a spristupnene verejnosti. Dakujem.

30. september 2019

Odpoveď samosprávy

Na základe dohody s magistrátom, hl. mesto vráti pozemok do pôvodného stavu. Bližšie informácie o termíne kedy by tak malo byť nemáme, preposielame podnet na magistrát.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
02. október 2019

Ladislav Ladislav

Fajn. A čo ďalej, pán prednosta? Kto sa bude pýtať magistrátu? Alebo MÚ Dúbravka považuje svoju úlohu za splnenú?
02. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
24. október 2019

Ladislav Ladislav

Dobrý deň, uplynulo 21 dní - dní ako stvorených pre zemné práce, avšak na uvedenej ploche sa okrem strážnikov stále neobjavila ani noha. Načo máme poslanca/-ov na Magistráte??? Na čo sa čaká? Ak na jesenné dažde, aby bol dôvod vyhovárať sa na nevhodné poveternostné podmienky? Pán starosta, mohli by ste sa osobne angažovať, keďže na úrovni podriadených útvarov to evidentne viazne?
05. november 2019

Ladislav Ladislav

Takže predsa len prišlo na moje slová...Tak potom aj vyzerá aj kvalita odvedenej práce... Konečne sa niečo robí, veď INTENZÍVNE PRŠÍÍÍ... Dokonalí PATovci a MATovci... :-((((
28. november 2019

Ladislav Ladislav

Prešiel mesiac a okrem toho, že si nedávno zrejme "zainteresovaní" na troch služobných autách prišli pozrieť, ako to tam vyzerá, nič sa nedeje... Alebo to máme chápať tak, že toto je už definitíva? Lebo vodiči začali brázdiť nasypaný štrk a už tam parkujú... viď. foto nižšie.
A že to Magistrát??? Nie! Čo robia mestskí poslanci za Dúbravku?
28. november 2019

Alena

Bolo povedané, že plocha na pozemku Pri kríži sa dá do pôvodného stavu. Ale kedy? Bývalé parkovisko zlikvidovali za dva dni. Náprava sa akosi vlečie.
17. máj 2021

Ladislav Ladislav

Viac ako dva roky čakáme na "vrátenie do pôvodného stavu", resp. podľa prísľubu primátora Valla a vedenia MČ Dúbravka na ZVEĽADENIE plochy medzi ul. Pri kríži a ul. Kristy Bendovej, využívanej na parkovanie. Navezenie štrku zďaleka nepovažujeme za zveľadenie ani za sľubovaný park či miesto pre oddych. A nestalo sa to prvýkrát, že v tomto šutri zapadlo auto ako napr.dnes -viď.foto.Dokedy ešte? A alibizmus typu,že veď Magistrát, si odpustite.Čo robia dúbravskí poslanci pre Dúbravku v mestskom parlamente???
20. máj 2021

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný Hlavnému mestu SR Bratislava,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
09. október 2023

Martin Uváček

A posledné dva roky sa niečo udialo?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania