Osvetlenie a hasicska pripravenost Starorimska a Firmova

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Tomas 02. marca 2014

Dobry den, na uliciach Starorimska a Firmova obcas svieti obcas nesvieti verejne osvetlenie. Nakolko je to ulica, ktora je frekventovana pri zastavke MHD je len otazkou casu kedy v tme nejake auto niekoho zrazi. Dany podnet som nahlasil aj na policiu a preto zodpovednost zansaju uz zodpovedne osoby nakolko boli upovedomene.
Dalej pri poziari na Starorimskej sa zistilo ze v hydrantoch nie je voda. Ide o dalsie pochybenie ked hasici nemali pristup k zdroju vody a museli hladat ine zdroje.

03. marec 2014

Lena

S nahlasenim na policiu dobry napad, nech sa to riesi.
Viacej ludi sa na to uz pytalo.
Zevraj aj cesty aj osvetlenie patri developerovi a asi aj rury bez vody, tak asi to skonci tam.
Uvidime.
01. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Nefunkčné verejné osvetlenie možno nahlásiť spoločnosti Siemens, poruchy verejného svetlenia, tel. č. 02/6381 01 51 alebo nas miestnom úrade MČ, tel. 02/ 68 20 70
Z textu nie je jasné, o aké hydranty ide (vnútri budovy alebo na verejne prístupnom mieste); v každom prípade, ku kolaudácii bytových objektov sa vyžaduje aj stanovisko Hasičského a záchranného útvaru hl. mesta SR Bratislava. Po kolaudácii je starostlivosť o funkčnosť zariadení vecou vlastníkov alebo správcov objektu.
Oba podnety teda neprináležia priamo mestskej časti Bratislava – Rusovce.

PhDr. Oľga Gáfriková
prednostka

Miestny úrad
Vývojová 8, 851 10 Bratislava - Rusovce
tel.: 02/6820 70 29, 0903 787 439
fax: 02/6820 7014
[email protected]


30. apríl 2014

Makarov

Prepacte mi dlhsiu odmlku. Policia vybavila u Siemensu zapnutie. Nakolko vsak stale nie su vysporiadane nejake vlastnicke prave siemens to zacina zase vypinat. Hydranty som myslel priamo na cestnej komunikacii. Blizsie info by mali poskytnut rusovsky hasici. Verim ze tento stav nahlasili ako vadu. Na slovensku sa kolaudacia riesi rozno. Ved staci navstivit stavebny urad a zistite v akom stave oproti skutocnosti su projekty.
16. september 2014

r

Od koho ste kupili byty, ci pozemky, od toho ziadajte napravu. dali ste mu predsa peniaze. A kedze si tento vlastnik ponechal pravdepodobnr cesty aj osvetlenie, je za ne zodpovedny.
Nebudu sa predsa vsetci Rusovcania skladat na prehresky nejakeho developera ktory zanedbal veci a ludi, ktori si neoverili co kupuju
28. december 2014

Makarov

No potom ale je zodpovednost na urade obce nakolko nemali taky realizacny projekt povolit. Mimochodom ide o p. Zizica ktory nema vztah ku kupujucim a dokonca zvazujeme ze na jeho cesty budeme ziadat kataster o zalozenie tarchy pre pristup. Ide o to ze na urade nerozumeju uplne pri schvalovani projektu aky bude celkovy vysledok a kto ma za co zodpovednost. P. Zizic je vlastne nasim susedom a s projektom nema nic spolocne. Ked sme sa pozreli na urade na projekt a porovnavame ho so skutocnym stavom tak ... radsej pomcim co urad odklepol a ci vobec videl co sa postavilo.
Nejde len o nasu ulicu ale aj ostatne ulice. Hlavne tie ktore sa postavili na uzemi byvaleho druzstva resp. neskorsej Ficovej firmy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania