Pribinova-parkovanie-problémové


V riešení
meno
Jozef 28. septembra 2019

Dobry den,

Slovenske Narodne Divadlo si urobilo parkovisko z priestoru chodnika. Na mieste kde vyustuju dva casto pouzivane prechody pre chodcov odstranili zabrany aby mohli bezproblemov parkovat ich auta. Na fotografii z 2014 roku su este umiestnene zabrany ako su vsade naokolo.

Vodici SND tam drzo parkuju a este ked skoro zrazili deti iduce po prechode sa hlasno ohradzovali.

SND ma parkovisko v podzemi ako aj pristup na parkovisko okolo budovy, nechapem preco musia parkovat na chodniku a dennodenne ohrozovat chodcov.

Dakujem
Jozef

29. september 2019

Jerome

typicky slovenské....hanba a SND - kultúrna ustanovizeň...!!
30. september 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA I popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel pri SND v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
30. september 2019

Jozef

Vazena pani Sabinova,

to ako mam suplovat pracu mestkej policie a dohliadat ci neohrozuju auta parkujuce pred SND chodcov na tomto prechode a ked ano volat stale 159 ?

Nebolo by z vasej strany lepsie, zabezpecit aby tam auta vobec nestali. Tak ako tam boli zabrany predtym. Zistit, kto ich dal prec a upozornit SND aby neparkovali ich auta ledabolo pri budove ?

Vdaka
Jozef
01. október 2019

Jerome

Milý Jozef, obávame sa, že obyvatelia začínajú suplovať všetkych kompetentných v tomto meste, v tomto štáte :)

:(:(
21. február 2021

Jozef

Dobrý deň, priestor je manipulačny v sprave SND, dlhodobe statie nie je povolene a, tomobily nestoja v trase predpokladaneho chodníka- koridoru.
23. jún 2021

Jozef

nie je Jozef ako Jozef.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania