Trnavská cesta-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
BA občan 28. septembra 2019

Na chodniky na Pasienkoch v okoli starej kolkarne, nedaleko pizzerie Ciao boli navezene velke balvany co je proti verejnemu zaujimu, kedze ludia chcu po chodnikoch chodit a odparkovat si auto prip.pristavit pre dieta auto, kedze v tesnej blizskosti su mladeznicke futbalove a sportove zariadenia. Naviest kamene je nedostojne a primitivne. Kto dal na to povolenie? Iste to bolo len samovolne rozhodnutie podnikatela co sa snaží zarabat na parkovaní v tesnej blizskosti, kde mu za take velke peniaze nik neparkuje. Môžete to prosim preverit a urobit napravu? Je to v zaujme obyvatelov Bratislavy ale i navstevnikov resp.turistov, keďže to vyzera otrasne a na tie priestory už iste parkovni zbohatlici nemaju narok rozhodovat a blokovat ich.
Dakujem za skoru odpoved
Martin Duroška

29. september 2019

Floralys

cize na chodnik a travnik sa ma parkovat? mam auto ale myslim si, ze na travnik nepatri a rovnako ani na chodnik. 🤷‍♂️
30. september 2019

BA občan

Ešte ste sa nestretli s parkovanim alebo čiastočným parkovanim na chodniku? Je to v BA bežné. Vy žijete v dobe kamennej, ked uprednostnujete nahádzanie hnusnych velkych balvanov na chodnik? To je riešenie v dnesnej dobe? Na travniku je zakazane parkovanie to tu nikto okrem Vas nerieši. No pozdĺžne parkovanie na chodniku je všade bezne a bolo i tu pokial niekomu z " kamenolomu nepreplo" tieto veci sa riešia snad v modernom meste ako je Bratislava inak. Mate pred domom na chodniku balvany? Navezieme Vam ich tam? Bude sa Vam to pačit?
11. október 2019

E.B.

Ak si mám zvoliť, radšej balvany z doby kamennej ako auta...
07. november 2019

Martin Martinka

to bude asi tym ze chcu auta poslat vedla na platene parkovisko
17. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Na mieste prebehla kontrola zo strany oddelenia investícií a verejného obstarávania. Podľa vyjadrenia oddelenia verejného poriadku majiteľ súkromného pozemku telefonicky potvrdil, že nemá vedomosť kto uložil prekážku na chodník.

Kancelária starostu
17. september 2020

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Súkromný pozemok
17. september 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iné

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania