Lamačská cesta-semafor-zle nastavený

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Ivana Birošová 29. septembra 2019

Dobrý deň chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o nastavenie semafora zo smeru Harmicova na smer Lamačská cesta .Nie je normálne , aby senzor , ktorý je nainštalovaný pod asvaltom nenasnímal motocyklistu. každý víkend tam musím stráviť minimálne 15 minút a modliť sa aby nejaké auto za mnou zastavilo!!!!! Prosím o promtné riešenie ďakujem

02. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Oddelenie správy komunikácií.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
04. október 2019

Inge

Aby bol problém vyriešený bolo by vhodné dať aj návrh akým spôsobom - systémom by mal byť motocykel detekovaný na križovatke riadenej indukčnými slučkami umiestnenými vo vozovke. Určite by sa potešili aj iný motocyklisti.
07. október 2019

Ivana Birošová

Dobrý deň v časti kde su osadene semafory v tom trojuholniku sať stlpik s tlačidlom také niečo ako majú chodci na semafore tak, že keď zastavime pri okraji dociahneme to rukou, alebo kamerovy system snimanie ciary hranice krožovatky. Motorkar prejde prednym kolesom na čiaru a nasnima ho kamera. Pracnejšie riešenie je potom už vyslovne nakreslit pruh kde musi motorkar stat a čidla pod asfaltom tak ako je na auta.
09. november 2019

Peter

Riešenie je dať snímač na semafór, ktorý zdetekuje motorku a zrušiť indukčné slučky, ktoré pri tomto semfóre už od začiatku nefungujú a motorku, nedajbože cyklistu nepustia. Ten istý problém je z opačnej strany od mosta z Lamača.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania