Čierna stavba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
marek 03. marca 2014

Hrdzavé plechy ohrozujúce život , roky sa rieši a nič .

04. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
V zmysle § 43 stavebného zákona to nie je stavba.
Zistili sme, že ide o pozemok parc.č. 1008/7 v k.ú. Nivy a nemá založený list vlastníctva. Za účelom ďalšieho konania požiadame Magistrát hlavného mesta o majetkoprávnu informáciu k danému pozemku.





Tatiana Baáriová, kancelária starostu
06. marec 2014

Fero

V zmysle zákona to nie je stavba, ale zabratie verejného priestranstva. Na to sú tiež zákony. Riešiť sa bude, až niekto príde k úrazu.
11. apríl 2014

fero

Niekto sa zobudil (cedulky o odstraneni), ale pozemok nepatri Univerzitnej nemocnici. Mozno ten pozemok, kde stoji ten priserny dom Gaudi, kde si pan minister Sagat hodne prilepsil. A vlastnici plechových garazi su uz davno po smrti, a dedicia toto nemali v dedicnom konani.
Cest praci sudruhovia.
25. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská časť vyzvala listom zo dňa 5.3.2014 vlastníka pozemku - Univerzitnú nemocnicu so žiadosťou o odstránenie uvedených objektov. Univerzitná nemocnica umiestnila na predmetné objekty výzvu na odstránenie. Zároveň požiadala mestskú časť o predlženie lehoty na odstránenie objektu.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
27. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
oznamujeme, že objekty vrátane odpadu, ktoré sa nachádzali vo dvore bytových domov na Kulíškovej ulici v Bratislave boli zlikvidované a pozemok bol vyčistený.

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania